Άντε Γειά! Αστυνομικοί "φρουρούσαν" επί 12ετία "στόχο" που είχε μετακομίσει στο εξωτερικό!



Το άρθρο από τη σελίδα bloko.gr είναι ενδεικτικό της παράνοιας που κυριαρχεί στη χώρα μας.

Κάποιες φορές, μπορεί λέξεις που εμπεριέχουν το στοιχείο του κεραυνοβόλου εντυπωσιασμού να χάνουν το νόημα τους εξαιτίας της συχνής χρήσης τους. Όπως η λέξη σοκ!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο έχουμε την αίσθηση ότι αποδίδει πλήρως το νόημα και την έννοια του ξαφνικού και απροσδόκητου αιφνιδιασμού.

Γιατί πως αλλιώς να περιγράψεις μια νοσηρή παθογένεια μιας χρόνιας υπηρεσιακής παθογενούς αστοχίας. Για την αστυνομία προέχει ο στόχος και το συγκεκριμένο. Κάποιες όμως φορές, η ρουτίνα και το κατεστημένο της διάθεσης υπηρεσιών, καταντά σκέτος τραγέλαφος.




Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η αστυνομία διαθέτει μόνιμο σκοπό σε στόχο, ο οποίος έχει μετακομίσει πριν από 12 χρόνια από την πόλυκατοικία που βρίσκεται σε καθεστώς ... φύλαξης. Ο "στόχος" έχει μετακομίσει, στο διαμέρισμα 6ου ορόφου εγκαταστάθηκε ... αστυνομικός και τα τελευταία χρόνια είναι άδειο. Ένα πουκάμισο αδειανό.

Από  την άλλη πάλι, οφείλουμε ν' αναδείξουμε μια άλλη πτυχή. Απέναντι στην παθογένεια και στο χολερικό στοιχείο της υπόθεσης, η απόπειρα ανάταξης και η εξυγίανση ενός περιβάλλοντος που όζει από παρατεταμένη ακινησία.

Και έχει σημασία για το πως εντοπίστηκε η ... ρηξικέλευθη για ένα τέτοιο θεσμό παθογένεια. Με εντολή του αρχηγού, σχηματίστηκε επιτροπή που έχει μόνο εξετάζει τα αιτήματα αστυνομικής φύλαξης, αλλά ακτινογραφεί και "τσεκάρει" τους ήδη υπάρχοντες. Στο πλαίσιο αυτό, αξιωματικός που έχει αναλάβει την επαλήθευση της υπηρεσιακά ορθόδοξης ουσίας, ρώτησε τον σκοπό τι και ποιον φυλάει. Στη συνέχεια ρωτήθηκε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας για τον ένοικο- στόχο του 6ου ορόφου, για να εισπραχθεί η απάντηση πως ο κύριος που η ΕΛ.ΑΣ. φρουρεί, μετοίκισε σε άλλη πόλη και χώρα πριν από 12 ολόκληρα χρόνια.

Κάπως έτσι λύθηκε ο γόρδιος δεσμός της απίστευτης αυτής ιστορίας, που καρά τα φαινόμενα δεν είναι η μοναδική.

Πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετοιμάζονται για δύσκολο φθινόπωρο στην ΕΛ.ΑΣ

Οι επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κατάρ!

Η Βόρεια Κορέα ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες για πυρηνική δοκιμή ανάφερε η Σεούλ

Ο Οικονομολόγος Nouriel Roubini για τις παγκόσμιες κρίσεις στο DER SPIEGEL

UAV και DRONE το παρόν και το άμεσα μέλλον στις συρράξεις Τουρκίας - Ελλάδας