Νέα νίκη του πατριωτικού μετώπου: ΌΧΙ απλά δεν διατάχθηκε έρευνα σε βάρος του Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. αλλά δέχθηκε και συγχαρητήρια


Την σχετική είδηση μετέδωσε το bloko.gr του Γιώργου Καραϊβάζ την οποία και αναδημοσιεύουμε αυτούσια :

Το bloko.gr επικοινώνησε πριν από λίγη ώρα με πηγές της ΓΑΔΑ αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με το επίμαχο βίντεο που απαθανατίζει το επεισόδιο του αστυνομικού με τον ανήλικο πρόσφυγα.

Αξιόπιστες πηγές μας διαβεβαίωσαν κατηγορηματικά ότι δεν διατάχθηκε καμία έρευνα, καθώς δεν "διαγνώστηκε" από τις σκηνές πρόθεση του αστυνομικού να χτυπήσει αλλά μόνο ν' απωθήσει τον ανήλικο, κάτι που όπως υποστηρίζεται, φαίνεται και από την αντίδραση όπως και από το πρόσωπο του μικρού.Δεν υπάρχει κανένα ίχνος πόνου, συμφωνα με τις ίδιες πηγές, που όπως σημειώνουν, σπατάλησαν πολύ χρόνο και πολλές επαναλήψεις του βίντεο, προκειμένου να καταλήξουν στο σχετικό συμπέρασμα και στη συνακόλουθη απόφαση να μην διαταχθεί καμία έρευνα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αττικάρχης, υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος, φέρεται να συνεχάρη τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στα μέτρα για την εγκράτεια και την ψυχραιμία με την οποία -όπως υποστηρίζεται πως είπε- αντιμετώπισαν τις προκλήσεις.

ΠΗΓΗ