Αν δεν το πήρατε χαμπάρι ... είστε τέρμα ηλίθιοι !!!


Του Γιώργου Αδαλή

Αλέκση, o Καπιταλισμός είναι η θεώρηση που επιτρέπει την εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο!! Ο Σοσιαλισμός είναι ακριβώς το ... αντίθετο!!!
----
To 1981 o Ανδρέας Παπανδρέου, με όλα τα στραβά του, ξεκίνησε κι επέβαλε την κατάργηση των όρων "τάξη" και με εργαλείο την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, προώθησε την κατάργηση των ταξικών διαφορών σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Σήμερα, το Σταλινικό κακέκτυπο του Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας, κάνει ακριβώς το αντίθετο! Επαναφέρει την ταξική αντιπαλότητα από το παράθυρο! Αργά αλλά σταθερά!

Σου λέει, πέρασες με κόκκινο και είσαι λεφτάς; Θα δούμε την δήλωσή σου και αναλόγως θα σου βάλουμε 5 με 6.000 ευρώ πρόστιμο!!!

Πέρασες με κόκκινο και είσαι άφραγκος; Εσύ θα πληρώσεις κάνα 100ρικο!!
Κατ επέκταση λοιπόν, σκότωσες κάποιον με το αμάξι σου σε προσπέραση; Θα τη βγάλεις φτηνά με κάνα χιλιάρικο!

Σκότωσες κάποιον σε προσπέραση και είσαι Μεγαλογιατρός; Εσύ θα πληρώσεις καμιά 10αριά χιλιάδες!

Αν σκοτώσεις όμως και είσαι εφοπλιστής, ε τότε εσένα θα σου πάρουμε κάνα εκατομμύριο και μετά θα σε εκτελέσουμε για παραδειγματισμό!


Προφανώς λοιπόν, η άχρηστη και ανίκανη κυβέρνηση τούτων εδώ των δήθεν αριστερών και δήθεν κομουνιστών, βρίσκεται σε άγρα ψήφων σε ένα απελπισμένο ακροατήριο που όλα αυτά τα αντιλαμβάνεται ως ... φυσιολογικά!

Οσο για την ισονομία και ισοπολιτεία του Ελληνικού Συντάγματος αυτά είναι ψιλά γράμματα και δεν απασχολούν το σύνολο των ανικάνων όσο και γελοίων υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα!
Και ένας τέτοιος νόμος θα έχει σαφώς την τύχη των τηλεοπτικών συχνοτήτων !

Μια ανίκανη κυβέρνηση ψάχνει απεγνωσμένα εγκεφαλικά ανίκανους ψηφοφόρους!

Το ζητούμενο φυσικά που είναι η Παιδεία, ουδέποτε απασχόλησε την Κυβέρνηση, γιατί όσο αυξάνει το επίπεδο της Παιδείας, τόσο αδειάζει η δεξαμενή των ψηφοφόρων της!
Και η ζωή συνεχίζεται με ένα και μόνο σίγουρο πράγμα στην πολιτική :

O Καπιταλισμός είναι η θεώρηση που επιτρέπει την εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο!! Ο Σοσιαλισμός είναι ακριβώς το ... αντίθετο!!!

ΥΓ

Την φωτό Αλέκση στην έβαλα τυχαία για να σκεφτείς σε τέτοιες περιπτώσεις, ΠΩΣ θα κατανείμεις τα πρόστιμα! Εκτός τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες, τους νοσοκόμους τους γιατρούς και τους ... νεκροθάφτες, στον τόπο του εγκλήματος να στέλνεις και τους ... Εφοριακούς!!!

Αν δεν το πήρατε χαμπάρι ... είστε τέρμα ηλίθιοι !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει μεγάλες απώλειες λόγω διακοπής λειτουργίας του Starlink

Απ΄ότι πήρε το αυτί μου, πολύ σύντομα θα τεθεί το θέμα της μαντήλας στην Ελλάδα!

Οι 8 Τούρκοι που ζητά ο Ερντογάν και τα δύο μέτρα και σταθμά της Τουρκίας!

Διανομή φυλλαδίων στα Ελληνικά για την "αγάπη" μεταξύ αλλόθρησκων και μουσουλμάνων στην Αττική