Η μάχη με τους "συνωμοσιολόγους"...

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 


Διαφημίζουν τις εφαρμογές για τις δήθεν ψεύτικες ειδήσεις με μόνο σκοπό να ελέγξουν την ελεύθερη γνώμη και την δύναμη των μπλογκερς.

Φυσικά και υπάρχουν ψεύτικες ειδήσεις, όπως χθες με την δήθεν πτώση του ελικοπτέρου. Όμως δεν την έβγαλαν οι μπλογκερς αλλά οι σελίδες των συστημικών μέσων που αναπαρηγαγάν την είδηση από την επίσης συστημική τουρκική εφημερίδα (κάτι σαν την δική μας την Αυγή)...

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να φιμώσουμε την ελεύθερη άποψη, μόνο και μόνο επειδή δεν μας αρέσει. Και στο κάτω κάτω ποία είναι ψεύτικη είδηση; Μήπως αυτή που δεν τους βολεύει;

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Δύο μέρες τώρα κυκλοφορούν οι φωτογραφίες με τη μπούργκα της υπουργού τουρισμού. Επίτηδες δεν την αναδημοσίευσα, ούτε καν την σχολίασα. Βλέπετε τη φόρεσε το 2015 και τότε το είχα κάνει εκτενές άρθρο. Σε λίγο θα το βγάλουν σαν χοαξ είδηση. Όμως είναι χοαξ; Είναι γεγονός ότι φόρεσε ότι φόρεσε, αύριο θα βγουν οι οπαδοί των χοαξ και θα λένε ΝΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.

Όμως είπε το ιντερνετ τελικά ψέματα;

Κάποιος έτυχε και βρήκε το παλιό μου άρθρο και το αναπαρήγαγε τώρα. Αν δείτε η αρχική πηγή είναι άρθρο μου στα Κατοχικά Νέα από τον Απρίλιο του 2015. Το γεγονός δεν άλλαξε, παρά μόνον ο χρόνος της πράξης... Όμως τώρα θα παρουσιάζεται ως χοαξ είδηση και άντε να καταλάβει ο κάθε αναγνώστης ότι χοαξ είναι ως προς το χρόνο και όχι προς αυτό καθ΄αυτό το γεγονός.

"Θα έρθει η εποχή που δεν θα βλέπετε και δεν θα ακούτε τίποτα..."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει μεγάλες απώλειες λόγω διακοπής λειτουργίας του Starlink

Απ΄ότι πήρε το αυτί μου, πολύ σύντομα θα τεθεί το θέμα της μαντήλας στην Ελλάδα!

Οι 8 Τούρκοι που ζητά ο Ερντογάν και τα δύο μέτρα και σταθμά της Τουρκίας!

Διανομή φυλλαδίων στα Ελληνικά για την "αγάπη" μεταξύ αλλόθρησκων και μουσουλμάνων στην Αττική