Στοιχεία ΣΟΚ! Στο 60% οι ΜΗ εργαζόμενοι! Ετοιμάζονται να εκτυπώσουν πάνω από 1.600.000 κατασχετήρια


Γράφει ο Αντώνης Γαύρος

Φίλοι αναγνώστες αυτές τις ώρες γίνεται μια τεράστια προσπάθεια το κράτος να μαζέψει ότι μπορεί, ώστε οι κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ να μην αποτελέσει μια ακόμα σελίδα στην βρώμικη πολιτική μας ιστορία.


Ήδη σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μόνον 1 στους 3 Έλληνες έχει εργασία, με τον αριθμό των μη εργαζομένων να φθάνει τα 6.600.000 άτομα!!! Ναι καλά διαβάστε το νούμερο, 6,6 εκατ. δεν έχουν δουλειά και έτσι αναγκαστικά ο 1 στους 3 δουλεύει για 3 και αμείβεται με μισθούς πείνας, ελπίζοντας να τον πληρώσουν στο τέλος του μήνα για να ταΐσει τους υπόλοιπους!

Την ίδια ώρα στην προσπάθεια να μαζέψουν ότι χρήμα μπορούν, από όπου μπορούν, στην ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων (άρα και μη υπαγόμενη στις εντολές του κράτους) ετοιμάζονται να εκτυπώσουν 1.600.000 κατασχετήρια για τους οφειλέτες, ακόμα και μικροποσών προκειμένου να τους εκβιάσουν σε ρυθμίσεις και πληρωμή έστω και της πρώτης δόσης... Η πληροφορία κυκλοφορεί από το πρωί και έχει εντέχνως "διαρρεύσει" από την κυβέρνηση, στην ύστατη προσπάθεια της να καταφέρει να μαζέψει χρήματα για να πληρώσει τα απλήρωτα και να μην σκάσει η φούσκα πριν το Πάσχα.

Φυσικά στο παιχνίδι και οι τράπεζες, για τις οποίες η λέξη ρευστό αποτελεί το σύγχρονο ανέκδοτο, οι οποίες από σήμερα το πρωί έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό των οφειλετών που πιστεύουν ότι έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν έστω και 20 ευρώ.

 Είναι ο επιθανάτιος ρόγχος τους καταρρέοντος συστήματος. Κρατάτε γερά, λίγο έμεινε... 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει μεγάλες απώλειες λόγω διακοπής λειτουργίας του Starlink

Απ΄ότι πήρε το αυτί μου, πολύ σύντομα θα τεθεί το θέμα της μαντήλας στην Ελλάδα!

Οι 8 Τούρκοι που ζητά ο Ερντογάν και τα δύο μέτρα και σταθμά της Τουρκίας!

Διανομή φυλλαδίων στα Ελληνικά για την "αγάπη" μεταξύ αλλόθρησκων και μουσουλμάνων στην Αττική