Εν τάχει ολοκλήρωσε ο Ματίς τις επισκέψεις στη Μέση Ανατολή και επιστρέφει άμεσα στις ΗΠΑ για να...


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Μια είδηση που σας μετέφερα αποκλειστικά και μόλις σήμερα άρχισαν να την ανακαλύπτουν κάποιοι "αναλυτές" είναι η επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

Σχετικό άρθρο από 22-4-2016 (εδω)


Αφού λοιπόν ο Ματίς έκανε την βόλτα του στις χώρες που περικυκλώνουν το Ιράν (δείτε στο χάρτη της κορυφής) και οι οποίες ολοκληρώθηκαν σήμερα επιστρέφει αμέσως στην Αμερική προκειμένου την Τετάρτη να ηγηθεί στην κεκλεισμένων των θυρών ενημέρωσης της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Επίσημα η ενημέρωση θα γίνει για το θέμα στη Βόρεια Κορέα, όμως ένας άνθρωπος που έκανε τουρνέ στη Μέση Ανατολή, αντί για τις χώρες που συμμετέχουν στην κρίση της Κορέας (Ν. Κορέα, Ιαπωνία κλπ) είναι αμφίβολο γιατί θα τους μιλήσει. Οι συνεδριάσεις όταν είναι κεκλεισμένων των θυρών χαρακτηρίζονται ως άκρως απόρρητες και ουδέποτε έχει παρατηρηθεί διαρροή όσων συζητιούνται. Βγαίνει μια λιτή ανακοίνωση και ο Θεός βοηθός να ισχύει έστω ένα 5% από αυτά που ανακοινώνονται σε σχέση με αυτά που διαμείφθηκαν.

Θεωρώ ότι τώρα που οι "αναλυτές" ανακάλυψαν την επίσκεψη θα έχουμε και τις βαρύγδουπες αναλύσεις τους και πολύ σύντομα θα αρχίσει η ιρανοπολεμολαγνεία.

Σημειώσεις :

Με κίτρινο οι βάσεις που διατηρούν οι Αμερικανοί, πέραν των χωρών που επισκέφθηκε ο Ματίς και των 5 μόνιμων βάσεων στη Σαουδική Αραβία..

Με μωβ το Ιράν και ο δορυφόρος του η Υεμένη.