Χθες έγραψα σε κώδικα το άρθρο


Χθες έγραψα σε κώδικα το άρθρο (λινκ στο πρώτο σχόλιο).

Όταν έγραφα το άρθρο δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζω ότι ο Αμερικανικός στόλος δεν είχε τελικά πορεία προς την Β. Κορέα (λινκ στο δεύτερο σχόλιο), πράγμα που έγινε γνωστό σήμερα τα ξημερώματα.

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχα την πληροφορία ότι ο Κιμ αποτελεί αντιπαρισπασμό προκειμένου

α)ο φόβος του κόσμου να κατευθυνθεί στη συγκεκριμένη "απειλή"
β)να μπορέσει ο αμερικανικός στρατός να δώσει το δέον βάρος εκεί που πρέπει, ήτοι στην Ανατολική Μεσόγειο και φυσικά στον Ινδικό Ωκεανό και τον Περσικό Κόλπο


Αυτοί που με παρακολουθείτε έχετε διαβάσει το άρθρο μου πριν λίγες μέρες ότι ξαφνικά έχουν εξαφανιστεί πέριξ της Κύπρου όλες οι συμμαχικές δυνάμεις και γι΄αυτό φοβάμαι για έναν Αττίλα 3. Ειλικρινά ούτε εγώ εκεί την ώρα σκεφτόμουν ότι ίσως προετοιμάζονται για μια επίθεση σε κάποιο άλλο σημείο, γιατί αντίστοιχα στοιχεία δεν υπήρχαν.

Χθες λοιπόν λίγο πριν γράψω το άρθρο - κώδικα είχα μήνυμα επιβεβαίωσης από πηγή την οποία θεωρώ λίαν αξιόπιστη και αφορά σε επικείμενη επίθεση το πιθανότερο στο Ιράν. Αφορμή προς το παρόν δεν υπάρχει, αλλά κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχει τακτοποιηθεί και το θέμα αυτό.

ΑΝ - επαναλαμβάνω ΑΝ - τελικά γίνει τις προσεχείς ημέρες-εβδομάδες επίθεση στο Ιράν ο χρόνος αντίδρασης μας πρέπει να λογίζεται σε λιγότερες από 36 ώρες από το πρώτο κύμα επίθεσης.

Έστω υπόψη ότι η δήθεν "τριπλή αρμάδα" την Κυριακή του Πάσχα βρισκόταν στην Ινδονησία, μια εβδομάδα μακριά από τη θάλασσα της Ιαπωνίας και τελικά από την σούπερ ουάου δύναμη αποτελείτε από 1 αεροπλανοφόρο (αντί για 3 που διατυμπάνιζαν δέκα μέρες τώρα) και τα απαραίτητα συνοδευτικά σκάφη (που αντί για 8-14 που είναι συνήθως έχει μόνον 3 (δύο destroyers και ένα cruiser) και ενδεχομένως 1 ή 2 υποβρύχια, ήτοι την μίνιμουμ δύναμη περιπολίας στόλου.

Τώρα πως ο Τρομπέτας θα πουλήσει μαγκιά και φόβο στον Κιμ με μια δύναμη που είναι στα μέτρα του δεν ξέρω....

Στο χάρτη που ακολουθεί και τον ανέβασαν οι NEY YORK TIMES εμφαίνεται η γνωστή πορεία της αμερικανικής αρμάδας...


Τα σχόλια δικά σας...

ΥΓ 1 Το άρθρο γράφτηκε σε κώδικα επίτηδες, γιατί τα μηνύματα δεν έχουν πάντα αποδέκτες "κοινούς θνητούς". Ήθελα να το διαβάσουν αυτοί που πρέπει και να γνωρίζουν ότι μερικοί δεν κοιμόμαστε όρθιοι... Επίσης τα μηχανάκια τους καταλαβαίνουν πιο εύκολα τελείες και παύλες παρά μακροσκελή σχόλια στα Ελληνικά στο f/b...

katohika.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Σερβίας Zorana Mihajlovic μίλησε για το ατύχημα στον πετρελαιαγωγό Druzhba

Ετοιμάζονται για δύσκολο φθινόπωρο στην ΕΛ.ΑΣ

Οι επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κατάρ!

UAV και DRONE το παρόν και το άμεσα μέλλον στις συρράξεις Τουρκίας - Ελλάδας

Κομβική απόφαση του ΣτΕ για παράνομη υπερφορολόγηση