Κάλεσμα για συγκέντρωση ενάντια στο Νέο Μνημόνιο (4) την Πέμπτη 18/5/2017


Αγαπητοί φίλοι.

Δυστυχώς σήμερα έμαθα ότι μέλη πολιτικών κομμάτων προκειμένου να καπελώσουν αυτή την όμορφη κίνηση που ξεκίνησε ακομμάτιστα από μια ομάδα νέων διαδικτυακών μου φίλων σχετικά με την συγκέντρωση της 28ης Μάη, άρχισαν ήδη να την προπαγανδίζουν σαν δική τους σε ραδιόφωνα και στο διαδίκτυο.

Φυσικά τόσο εγώ σαν Ζαχαρίας, όσο και οι υπόλοιποι που απευθύναμε το πρώτο κάλεσμα για την Πλατεία Συντάγματος, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Η επιλογή των πολιτικών αυτών κομμάτων να πραγματοποιήσουν την ίδια μέρα, αλλάζοντας μόνον την ώρα των συγκεντρώσεων ή το κύριο σημείο πραγματοποίησης της συγκέντρωσης, δείχνει ότι ύπουλα θέλουν να καπηλευθούν πολιτικά την προσπάθεια μας για επαναδραστηριοποίηση των Ελλήνων και κυρίως όλων αυτών που συμμετείχαν στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του 2010, 2011 και 2012.

Μια φορά την πατήσαμε τότε και το μάθημα έγινε πάθημα. Άλλη φορά προσωπικά δεν μπορώ να το ανεχτώ. Τα βήματα που ξεκινήσαμε στην Αττική, με την ενεργοποίηση των πρωτεργατών των Αγανακτισμένων (τους πραγματικούς του πάνω μέρους της πλατείας, όχι τους γιαλαντζί του κάτω μέρους, πολλοί από τους οποίους μας κυβερνούν σήμερα προδίδοντας τους αγώνες και το ξύλο που μαζέψαμε με τους οκάδες τότε) δυστυχώς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ. Πλέον η ημερομηνία ορόσημο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η 28η Μάη, αλλά η ημέρα που θα ψηφισθούν τα μνημόνια, δηλαδή η επόμενη Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και ώρα 20.00 στην αρχή της Ερμού στο Σύνταγμα.

Ζαχαρίας Μυτιληνιός
και τα μέλη της Ομάδας Ενεργών Πολιτών Δυτικής Αττικής

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει μεγάλες απώλειες λόγω διακοπής λειτουργίας του Starlink

Απ΄ότι πήρε το αυτί μου, πολύ σύντομα θα τεθεί το θέμα της μαντήλας στην Ελλάδα!

Οι 8 Τούρκοι που ζητά ο Ερντογάν και τα δύο μέτρα και σταθμά της Τουρκίας!

Διανομή φυλλαδίων στα Ελληνικά για την "αγάπη" μεταξύ αλλόθρησκων και μουσουλμάνων στην Αττική