Η Hürriyet εμπλέκει τη Ρόδο σε σενάρια νέας απόπειρας κατά του Ερντογάν. Σημαντικές πληροφορίες για το πραξικόπημα που αποτράπηκε στις 12 Μαρτίου!


Τη Ρόδο εμπλέκει δημοσίευμα της Hürriyet ο γνωστός Τούρκος αρθρογράφος Αμπουλανγκίρ Σελβί,  σε πιθανή απόπειρα των οπαδών του Γκιουλέν κατά του Ερντογάν.


Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, οι Αρχές της Τουρκίας είναι σε συναγερμό μετά από πληροφορία που αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάνει λόγο για νέα απόπειρα πραξικοπήματος από ομάδα Γκιουλενιστών που θα έχει σαν ορμητήριο τη Ρόδο, η οποία αναμένεται να εκδηλωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με πιθανότερο χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει δε ο αρθρογράφος, οι οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν επιζητούν «να χυθεί πολύ αίμα», ενώ μέχρι σήμερα, από πέρυσι, υπάρχουν 15 φορές που οι τουρκικές Αρχές έχουν ενημερωθεί για σχεδιαζόμενα πραξικοπήματα.

Σημαντικές επίσης πληροφορίες δίνει για πραξικόπημα που αποτράπηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, μετά από ενημέρωση που παρείχαν το βράδυ της 12ης Μαρτίου 2017, οι μυστικές υπηρεσίες της Τεχεράνης (Ιράν). 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει μεγάλες απώλειες λόγω διακοπής λειτουργίας του Starlink

Οι 8 Τούρκοι που ζητά ο Ερντογάν και τα δύο μέτρα και σταθμά της Τουρκίας!

Απ΄ότι πήρε το αυτί μου, πολύ σύντομα θα τεθεί το θέμα της μαντήλας στην Ελλάδα!

Διανομή φυλλαδίων στα Ελληνικά για την "αγάπη" μεταξύ αλλόθρησκων και μουσουλμάνων στην Αττική