1951-2016 : Aπο την ΕΑΤ-ΕΣΑ στην ΕΑΤ-ΕΔΑ !!! 65 χρόνια Φακέλωμα και Βασανιστήρια!!!!


Του Γιώργου Αδαλή

Η Ε.Σ.Α. ιδρύθηκε το 1951 αμέσως μετά τον Εμφύλιο και ήταν η Ελληνική Στρατιωτική Αστυνομία (τα καρακόλια που λέγαμε στον Στρατό)! Ο λόγος ίδρυσής της απλός! Επειδή επρόκειτο να μπούμε στο ΝΑΤΟ έπρεπε να υπάρχει ένα στρατιωτικό όργανο που να διορθώνει με το γαλάζιο πηλίκιο τα λευκά περιβραχιόνια και κυρίως με τα γκλοπς, όποιον δεν κάθονταν και πολύ καλά!

Το 1967, η Χούντα του Παπαδόπουλου διόρισε επικεφαλης στην ΕΣΑ τον Δημήτριο Ιωαννίδη χρησιμοποίησε το ΕΑΤ-ΕΣΑ το οποίο έγινε το κύριο σώμα προστασίας των Χουνταίων! Ε.Α.Τ. είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα (της Ελληνικής Στρατιωτικής Αστυνομίας εννοείται) ! ΕΑΤ-ΕΣΑ λοιπόν και άγιος ο θεός, γιατί τα 20.000 μέλη του, εκπαιδευόταν σε ειδικές ανακριτικές μεθόδους υπό το πρίσμα του θεωρήματος "Φίλος ή σακάτης βγαίνει όποιος έρχεται εδώ μέσα"!!!

Φίλος η ΣΑΚΑΤΗΣ λοιπόν !!

Λίγο μετά την Χούντα, το 1975, ο Ευάγγελος Αφέρωφ μετονόμασε την ΕΑΤ-ΕΣΑ σε Στρατονομία!
Φαίνεται όμως, ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα, επανέφερε την ΕΑΤ-ΕΣΑ, χωρίς να μας το πεί! ΚΑι την μετονόμασε σε ΕΑΤ-ΕΔΑ !!! Δηλαδή Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα-Ελληνική ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ Αστυνομία!

Κι ενώ ακόμη κι επί Χούντας, γινόταν αγώνας να καταργηθεί ο "φάκελος" με τα προσωπικά στοιχεία που κατείχε η ΕΑΤ-ΕΣΑ στα συρτάρια για το ποιόν του κάθε ελληνα από τα μικράτα του, εμφανίζονται λοιπόν σταδιακά, και συστήνουν ομάδες σε περιφερειακό αλλά και κεντρικό επίπεδο, δημοσιογράφοι ή "wana-be-δημοσιογράφοι", οι οποίοι φακελώνουν πολίτες με βάση τα στοιχεία τους στα sites κοινωνικής δικτύωσης! Αλλά και με πληροφορίες που πλάθουν στα υπόγεια των κομμάτων τους!

Δεν είναι μόνο η περίπτωση της κας Κουρδουσά που δέχτηκε το γνήσιο φακέλωμα των Δημοσιογράφων-Ανακριτών του νεοφασιστικού καθεστώτος ! Χιλιάδες άνθρωποι διασύρονται δημόσια στα κοινωνικά δίκτυα, από νεόκοπους Θεοφιλογιαννάκους, που τους βαφτίζουν Χρυσαυγίτες, Ρατσιστές ή Χουντικούς ανάλογα με τα στοιχεία που συλλέγουν!
Κι όταν ολοκληρωθεί η συλλογή των στοιχείων έπεται ο εκβιασμός! "θα τα πάρεις πίσω ή θα σε διασύρουμε"!!!

Κι αν δεν τα πάρει πίσω ο/η δυστυχής, τότε αρχίζουν τα νεο-βασανιστήρια! το Bullying δηλαδή! Το οποίο περιλαμβάνει βασανισμούς και διασυρμούς όχι μονάχα του ανθρώπου που έπεσε στα δίχτυα των φασισταριών αυτών, αλλά ακόμη και ολάκερης της οικογένειας τους μέχρι και τους πεθαμένους συγγενείς τους!

Κοιτάχτε προσεκτικά γύρω σας και θα δείτε ότι όποιος για παράδειγμα δεν συμφωνεί με το λαθρομεταναστευτικό! Δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων! Αν κάποιος κάνει το "λάθος" να δηλώσει ότι ΔΕΝ θέλει λαθρομετανάστες στην πόλη του, τότε αναλαμβάνει ένας ορυμαγδός από δημοσιογράφους της πεντάρας που αναλαμβάνουν την εξουδετέρωση του συγκεκριμένου πολίτη με πανάθλιους χαρακτηρισμούς και ταμπέλες, ο "χρυσαυγίτης, ο ρατσιστής ο φασίστας"! Ακολούθουν τα τρόλια! Ενα πρόσωπο με δεκάδες ψεύτικους λογαριασμούς που αποτελειώνει ηθικά και κοινωνικά όποιον τόλμησε να εκφράσει την άποψή του, λέγοντας ότι ΔΕΝ συμφωνεί με τον Τσίπρα και τις ΜΚΟ!!!

Αν ο δύσμοιρος πολίτης εξακολουθεί να αντιστέκεται στο Bullying και στα νεο-βασανιστήρια, τότε το θέμα πάει πιο ψηλά! Δημοσιογράφοι των "παραδοσιακών φυλλάδων", αναλαμβάνουν να ενημερώσουν τον τοπικό Εισαγγελέα , με στοιχεία που οι ίδιοι έφτιαξαν, για τον "Ρατσιστή και Ξενόφοβο πολίτη", και ωθούν με τις γνωριμίες τους δικαστικούς, έτσι ώστε να τον/την περιποιηθούν με τον ΑντιΡατσιστικό νόμο (που στην ουσία είναι ότι πιο ρατσιστικό υπάρχει στον ποινικό μας κώδικα)!!!

Κι αν δεν πιάσει τίποτε απ όλα αυτά, τότε αναλαμβάνουν οι Φίλιες Δυνάμεις να τον εξουδετερώσουν με έναν πιο ύπουλο τρόπο! Eκμεταλλευόμενοι την Οικονομική κρίση, του προσφέρουν μια δουλειά σε ΜΚΟ, με μισθό! Κατόπιν, τον απολύουν!!! Και κάπου εκεί, δεσμεύεται ο/η δύσμοιρος και εκβιάζεται πανταχόθεν! "Μίλα τώρα και θα βγάλουμε την πρόσληψή σου σε ΜΚΟ. Και θα πούμε ότι όλα αυτά τα λες γιατί σε απέλυσε η ΜΚΟ"!!!

Ετσι λειτουργεί η ΕΑΤ-ΕΔΑ σήμερα!!!
Ετσι και χειρότερα!
Και όλα αυτά γιατί;
Γιατί καποιος απλά διαφωνεί με τα γκέτo των λαθρομεταναστών στην περιοχή του!
Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του και να λέει:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ !!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΚΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!!!

Και αν αλήθεια είναι ρατσιστής και φασίστας αυτός που δεν θέλει λαθρομετανάστες στον τοπο του, αυτός που τους πηγαίνει εκεί με το ζόρι, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, τί είναι;;;
Πρόκειται για τον ορισμό του Φασισμού, όταν μια κυβέρνηση αποφασίζει χωρίς να ρωτήσει και με το έτσι θέλω προχωρά σε αντιλαικές πράξεις!

Ενώ θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει υποδομές εκτός του οικιστικής και αστικής ζώνης της Ελληνικής κοινωνίας, γεγονός που θα είχε μηδενικές αντιδράσεις, ο Τσίπρας προτίμησε την διάλυση της κοινωνικής συνοχής, βάζοντας πρόσφυγες και λαθρομετανάστες σε κέντρα πόλεων απέναντι από πολίτες! Ακόμη και μεσα σε στρατόπεδα και σε πολυκατοικίες! Τι άλλο θέλετε για να παραδεχτείτε ότι ο σκοπός δεν είναι η αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού αλλά η διάλυση της κοινωνικής συνοχής και η δημιουργία "εμφυλιο-πολεμικών καταστάσεων";

Σε κάποια άλλη χώρα, ίσως όλο αυτό να αποτελούσε επιστημονικό πεδίο ειδικών ψυχιάτρων!

Στην Ελλάδα όμως, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Στην Ελλάδα, απλά, ξεφτιλίζουν όποιον αντιστέκεται γιατί αλλιώς, δεν θα μπορεί να γυρίζει στα ταμεία ο τζίρος του κυκλώματος των δουλεμπόρων! Και τώρα που ο τζίρος των δουλεμπόρων ξεπέρασε ακόμη κι αυτών των ναρκωτικών (που στην ουσία είναι το ίδιο κύκλωμα) πρέπει ο Ελληνας να ΣΚΑΣΕΙ!
ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑ!
ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ!
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ!

Γιατί αυτό που προέχει είναι να μπαίνει στο κύκλωμα κάθε χρόνο, 20.000.000.000 ευρώ φρέσκο χρήμα!

Τίποτε άλλο!

Δεν είναι θέμα καταπολέμησης του δήθεν ρατσισμού και της δήθεν ξενοφοβίας η ίδρυση της ΕΑΤ-ΕΔΑ ! Οπως η Χούντα των Συνταγματαρχών επένδυσε την προστασία της στην ΕΑΤ-ΕΣΑ, έτσι και η Χούντα του Τσίπρα επενδύει την μακροημέρευσή της στην ΕΑΤ-ΕΔΑ !!!

ΥΓ
Η πλάκα τώρα είναι, ότι ένα μεγάλο ποσοστό των "δημοσιογράφων" που εργολαβικά αναλαμβάνουν τα βασανιστήρια ανυποψίαστων πολιτών, δεν είναι καν δημοσιογράφοι! Ανεργοι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, μάγειρες, οικιακά, παράνομοι μετανάστες, μεταφραστές, και κομματάνθρωποι μερικά από τα επαγγέλματά τους!!! Οπως ακριβώς και τα 20.000 στελέχη των ΕΑΤ-ΕΣΑ του Παπαδόπουλου!!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί των 567 δις που είναι εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό και έχουν τρελαθεί οι οπαδοί του Σώρρα (παράκληση να ανοίξουν τα μάτια τους)

Η σφαγή των αμνών... Μερος τρίτο από το παζλ

Το νομικό καθεστώς των Ιμίων - Ο επίσημος χάρτης της Τουρκίας

Σημασία ελάχιστη έχει τι πραγματικά γίνεται. Σημασία έχει τι γράφεται στη συνείδηση των πολλών

Βόμβα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο: Ενσωμάτωση των εμβολίων κατά του covid19 στα παιδικά εμβόλια