Περί απορρήτων... και της συμφωνίας με το Ριάντ



Ο χαρακτηρισμός ενός εγγράφου ως απόρρητο γίνεται από τον συντάκτη και τον φέροντα την υπογραφή του. Ο χαρακτηρισμός ενός εγγράφου με ανάλογη διαβάθμιση γίνεται για λόγους υπηρεσιακούς (δλδ να το βλέπουν αυτοί που πρέπει και όχι όλοι) και ουχί για εθνικούς. Για τους εθνικούς λόγους υπάρχει ειδική διαβάθμιση και τα κείμενα διαβιβάζονται με ειδικό τρόπο (χέρι με χέρι και μέσω ειδικών κρυπτομηχανών) ενώ αρχείο δεν τηρείται ούτε ηλεκτρονικά ούτε με άλλον τρόπο.

Δυστυχώς στη χώρα μας ως γνήσιο μπουρδέλο χωρίς τσατσά εκατοντάδες χιλιάδες έγγραφα διαβαθμίζονται ασύστολα και χωρίς κανέναν έλεγχο από κανέναν, με αποτέλεσμα εκατομμύρια τόνοι χαρτιού να παραμένουν σε υπηρεσίες και υπουργεία και να περιμένουν εκεί μέχρι και 70 χρόνια μέχρι να αποχαρακτηρισθούν και να καταστραφούν.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το μπάχαλο έχουν βρει ευκαιρία τα γνωστά λαμόγια και κάνουν ότι θέλουν, απλά γράφοντας πάνω σε ένα χαρτί τη λέξη "ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ή για να είναι ακόμα πιο καβατζομένοι από τις στραβές "ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" (δλδ 70 χρόνια για να το δει κάποια έρευνα).

Η όλη ιστορία με το Ριάντ δεν αποτελεί στρατιωτικό μυστικό αλλά μια διακρατική συναλλαγή. Εγώ πουλάω, εσύ αγοράζεις, οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να χαρακτηρισθεί ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ, εκτός και αν κάποιοι θέλουν να καλύψουν τα νώτα τους για 70 χρόνια...

Για να καταλάβετε γιατί δεν υπάρχει λόγος να είναι μυστική/απόρρητοι, όλες οι συναλλαγές που αφορούν οπλικά συστήματα είτε γίνονται εντός είτε εκτός της χώρας, ανακοινώνονται στο ΝΑΤΟ και λαμβάνουν γνώση όλα τα μέλη της συμμαχίας. Οπότε τι απόρρητο και μαλακίες...

Σύμφωνα με τον ποινικό μας κώδικα (άρθρο 370) τιμωρείτε με ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους όποιος ΑΘΕΜΙΤΑ εισχωρεί και λαμβάνει γνώση απόρρητων εγγράφως. Προσέξτε λοιπόν τι λέει ο νόμος. Πρέπει να το κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ, δλδ με ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ. Άρα όποιος πχ βουλευτής λάβει γνώση απόρρητων τα οποία υπάρχουν ΗΔΗ στη Βουλή (έχουν κατατεθεί με αριθμό πρωτοκόλλου απο τον Λοβέρδο) δεν διαπράττει ΚΑΝΕΝΑ αδίκημα, είναι όμως υποχρεωμένος να τηρήσει την μυστικότητα όσων έλαβε γνώση.

Εδώ κάπου καταρρίπτεται όλη η μυθοδία που πάνε να πουλήσουν στο λαό...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί των 567 δις που είναι εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό και έχουν τρελαθεί οι οπαδοί του Σώρρα (παράκληση να ανοίξουν τα μάτια τους)

Η σφαγή των αμνών... Μερος τρίτο από το παζλ

Το νομικό καθεστώς των Ιμίων - Ο επίσημος χάρτης της Τουρκίας

Σημασία ελάχιστη έχει τι πραγματικά γίνεται. Σημασία έχει τι γράφεται στη συνείδηση των πολλών

Βόμβα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο: Ενσωμάτωση των εμβολίων κατά του covid19 στα παιδικά εμβόλια