Φάκελος εμβολιασμοί - Στατιστική προσέγγιση.



Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης έχουμε όπως όλοι ξέρουμε το Ισραήλ. Και το ξέρουμε γιατί κάποιοι μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με το πόσο καλό λαό έχει και πως έλυσαν τα προβλήματα τους μέσω τον εμβολιασμών. 

Το Ισραήλ έχει έναν πληθυσμό ο οποίος πιστεύει σε οποιοδήποτε αφήγημα του πασάρει η εκάστοτε κυβέρνηση, αφού από την μέρα που γεννιούνται μέχρι να κλείσουν τα μάτια τους πιστεύουν στο θεοκεντρικό κράτους που υπάρχει για να τους "προστατεύει" . Παρ΄όλα αυτά όμως εδώ και αρκετούς μήνες το ποσοστό των εμβολιασμών δεν έχει φτάσει το "μαγικό 85%" που διατείνονται οι "ειδικοί"  στη χώρα μας και όμως πολύ πριν πιάσει καν τη βάση είχε σχεδόν μηδενίσει από θανάτους και με αριθμό κρουσμάτων οριακά στο τριψήφιο. Τυχαίο ή όχι την ίδια ακριβώς περίοδο ξεκίνησαν οι Ισραηλινοί τα μπάνια τους, τόσο στη Μεσόγειο όσο και στη Νεκρά Θάλασσα (εκεί να δείτε υπερτόνο... όχι 5 αλλά 15%...). 

Διαφημίζουν λοιπόν το Ισραήλ, το οποίο έβγαλε τις μάσκες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, επέτρεψε να ανοίξουν τα μαγαζιά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και επανήλθε η κανονικότητα (μαζί με τις ρουκέτες) για ΟΛΟΥΣ. Με βάση τους δικούς μας "ειδικούς" το 60% δεν επαρκεί, λείπει ακόμα ένα 25άρι. 

Συνεχίζοντας την αποκωδικοποίηση του πρώτου  πίνακα πάμε στη Γαλλία. Η Γαλλία έχει μακράν το μεγαλύτερο "αντιεμβολιαστικό κίνημα" στον πλανήτη. Τα στατιστικά λένε πως πλήρη (βασικός εμβολιασμός) εμβολιαστική κάλυψη έχει λιγότερο από το 5% του συνόλου των  κατοίκων της χώρας και στα παιδιά το ποσοστό αυτό μετά βίας ξεπερνάει το 15%.  Όπως βλέπετε στον πίνακα βρίσκεται στο 40% μετά από την μεγαλύτερη καμπάνια προώθησης εμβολιασμών. Παρόλα αυτά όμως αν διαβάστε τον γαλλικό τύπο (καμία σχέση με τον πετσωμένο και παχυλά πληρωμένο ελληνικό τύπο) ελάχιστοι από αυτούς θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, αφού ως γνωστών τα παιδιά σε ποσοστό 99,99% το περνούν καλύτερα και από συνάχι.  Μάλιστα η πρόσφατη ανακοίνωση περί εμβολιασμού των παιδιών άνω των 10 ετών προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου κύμα αντίδρασης στα σόσιαλ, στο οποίο μάλιστα όπως λένε αρκετοί χρήστες του τουίτερ συμμετείχαν ακόμα και εμβολιασμένοι γονείς με αποτέλεσμα τις δεύτερες και τρίτες σκέψεις από τον Μακρόν... Αφήστε που έρχονται και εκλογές και έχει και πρόβλημα με την Λεπέν που τον σφυροκοπάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί... 



Προχωράμε στην επικεφαλής χώρα του προτεκτοράτου μας... Την Γερμανία. 

Η Γερμανία έχει φθάσει στο 50% του πληθυσμού της με μια επισήμανση. Μετά την πραγματικά εκρηκτική άνοδο από το 10% στο 50% μέσα σε ένα μήνα τα κλεισμένα ραντεβού για το προσεχές διάστημα δείχνουν ότι η Γερμανία - λαός απόλυτα ρομποτοποιημένος - δύσκολα θα ξεπεράσει το 65% ενώ ως προς την πλήρη κάλυψη (δλδ με 2 δόσεις) το ποσοστό θα είναι σαφές μικρότερο αφού το πρόβλημα του τώρα  εστιάζεται στο γεγονός ότι πολλοί αποφεύγουν την δεύτερη δόση. 

Κλείνω με τις ΗΠΑ. 

Στο χάρτη που σας βάζω βλέπετε τι γίνεται. Οι Αμερικανοί έχουν το εξής "παράδοξο" (για όσους δεν ξέρουν τους αμερικανούς). Στα μεγάλα αστικά κέντρα των παραλιών το ποσοστό είναι σχετικά υψηλό (55-62%) ενώ στις ημιαστικές και επαρχιακές πόλεις και χωριά το ποσοστό είναι οριακά στο 20%.  Το ακόμα πιο "περίεργο" είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες περιφέρειες  (στην εικόνα απεικονίζονται με λευκό) που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ακόμα και να καταχωρήσουν τα στοιχεία των εμβολιασμών. 

Ρεζουμέ1: Το 70% για την "παγκόσμια ανοσία" που κάποιοι ευαγγελίζονται εδώ και 15 μήνες για φέτος ξεχάστε το... 

Ρεζουμέ2: Οι χώρες όπως η δική μας μπανανία που έχουν στηρίζει τον τουρισμό τους (άρα και τα 18 +12 δις έσοδα) στους εμβολιασμούς να κοιτάξουν να ξυπνήσουν γιατί όχι τουρίστας αλλά ούτε καν τα αποδημητικά πουλιά δεν θα έρθουν στη χώρα μας. όσο για τους Αμερικανούς που μου μεταφέρουν ότι τα χαζοκούτια δείχνουν ότι θα κατακλύσουν την Ελλάδα ακόμα γελάω με την ασχετοσύνη τους... Ακόμα και με αύξηση 100%  σε σχέση με το 2019, μιλάμε για λιγότερους από 2 εκατ τουρίστες (ούτε στο καλύτερο όνειρο μας αυτό το νούμερο), δλδ ούτε το 8% του συνόλου των τουριστών. Για να σας δώσω να καταλάβετε η Βρετανία μας δίνει 3,5 εκατ. τουρίστες κατ΄έτος γι΄αυτό και ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ για τις αποφάσεις της Βρετανίας και την μόνιμη κατάταξη μας στις πορτοκαλί χώρες ...  Για την ιστορία από τη Γερμανία μας ερχόταν περίπου 4 εκατ τουρίστες, με το μεγαλύτερο μέρος εξ αυτών να είναι ομογενείς που επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη για να δουν τους δικούς τους (για αυτό άλλωστε και η μέση ημερήσια δαπάνη ανά τουριστά  ήταν κάτω από 70 ευρώ ανά ημέρα, την ώρα που οι Αμερικανοί έχουν 95 και οι "φθηνοί΄ Βρετανοί 84).



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βόμβα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο: Ενσωμάτωση των εμβολίων κατά του covid19 στα παιδικά εμβόλια

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

Η Ρωσία υπόσχεται σιτηρά στα φτωχότερα έθνη Η Μόσχα θα προμηθεύσει επίσης δωρεάν λιπάσματα σε τέτοιες χώρες, είπε ο Ρώσος πρόεδρος

ΕΚΤΑΚΤΟ : Σε 12 περιοχές της Ουκρανίας ηχούν αυτή τη στιγμή (15.45) οι σειρήνες

Αυτές τις κρίσιμες ώρες επέλεξε η κυβέρνηση να παίζει με το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων