Περί Ιερής Δήλωσης και Άρθρου 120 του Συντάγματος.

 


Το παρόν ποστ έρχεται μετά από ερωτήσεις πολλών φίλων για το ζήτημα που η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καινούργιο. Οι κάποτε "ιεροδηλωσίες", νυν "θεματοφύλακες", έχουν εμφανιστεί από την πρώτη εποχή των μνημονίων και όποτε η χώρα βρισκόταν σε κρίση υπήρχε ένα αντίστοιχο ρεύμα προς αυτούς. 

Αν και κάποιοι και τότε και τώρα έσπευσαν και σπεύδουν να κατηγορήσουν όσους συμμετέχουν ως χαμηλού επιπέδου μόρφωσης ανθρώπους, εν τούτοις όμως μια προσεκτική ματιά στις συλλήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί θα δείτε από τον εργάτη μέχρι και εκπαιδευτικούς και πρώην αστυνομικούς. 

Για να εξηγούμε και να μην παρεξηγούμε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 έχει γραφτεί με τέτοιον τρόπο ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΤΕ. 

Το άρθρο 120 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, είναι ενεργό όπως όλα τα άρθρα του Συντάγματος. 

Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των νόμων κρίνεται από όλες τις βαθμίδες των δικαστηρίων ανά πάσα στιγμή (από τα Ειρηνοδικεία μέχρι τα τρία ανώτατα δικαστήρια) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. 

Εάν σήμερα η δικαιοσύνη έχει καταντήσει εκεί που έχει καταντήσεις, όπως άλλωστε όλοι ο θεσμοί όπως λχ και η Εκκλησία, αυτό ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ το δικαίωμα σε κανέναν να υποκαθιστά τους δημόσιους φορείς. Δεν σου δίνει το δικαίωμα να συλλαμβάνεις κάποιον και να τον δικάζεις επειδή "ενεργοποίησες" ένα άρθρο με το άδειο σου το κεφάλι.  

ΈΑΝ κάποιος διαφωνεί το Σύνταγμα του δίνει τρόπους να αντιδράσει. Μια λύση είναι να εκλεγεί. Ναι αντί να τρέχουν να ενεργοποιούν ας κατέβουν μαζικά στις εκλογές. Μια δεύτερη λύση είναι η άσκηση πίεσης μέσω μαζικών συνεχών κινητοποιήσεων. Όχι να κατέβουν για δύο ώρες στο Σύνταγμα και μετά πάμε Μοναστηράκι για σουβλάκια, ,όπως κάνουμε όλοι μας. 

Εάν θέλουν να υπερασπιστούν το Σύνταγμα ας συνταχθούν με τους υγειονομικούς που ΚΑΘΕ μέρα εδώ και 100 μέρες κάνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ κινητοποιήσεις. Ας πάρουν τα πόδια τους και ας ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ και ας συλληφθούν. 

Τουλάχιστον Να πέσουν μαχόμενοι και όχι πλανεμένοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

Αυτές τις κρίσιμες ώρες επέλεξε η κυβέρνηση να παίζει με το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Το νομικό καθεστώς των Ιμίων - Ο επίσημος χάρτης της Τουρκίας

Οι δύο θεωρίες για την προφητεία για τη διπλή Πασχαλιά. Θα είναι το 2017 ή το 2018;;;

Σοκ στο οικονομικό επιτελείο: Οι Έλληνες όχι απλά δεν πληρώνουν, αλλά συνεχώς δημιουργούν νέα χρέη αδιαφορώντας για κατασχέσεις και ποινές