Ζεσταίνουν μηχανές Ρώσοι, Αμερικανοί, Ουκρανοί και Βρετανοί.

 Ο Valery Gerasimov, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ανακοίνωσε ότι όλα τα ρωσικά πυρηνικά στρατηγικά όπλα είναι έτοιμα για πολεμική χρήση. Ο βαθμός ετοιμότητας eίναι στο 95%, συνεπώς από αυτή τη στιγμή οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις μπορούν άμεσα να εκτελέσουν εντολή πλήγματος, εφόσον διαταχθούν σχετικά. 

Την ίδια ώρα το ένα μετά το άλλο ανεβαίνουν βίντεο στα σόσιαλ από μαζικές μετακινήσεις ρωσικών στρατευμάτων προς την μεθόριο με την Ουκρανία. 

Επίσης σήμερα τέθηκε σε μερικό συναγερμό μέρος της αντιαεροπορικής άμυνας της Ρωσίας μετά την πρώτη πτήση αμερικανικού αναγνωριστικού αεροσκάφους. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης σκοπός ήταν να εντοπιστούν οι θέσεις αντιαεροπορικής άμυνας. 

Τέλος οι πρώτοι 150 από τους 600 κομάντος των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων αφίχθηκαν στην Ουκρανία, με την επίσημο σκοπό την εκπαίδευση και παροχή τεχνογνωσίας στον Ουκρανικό στρατό. Η Ρωσία απείλησε την Μ. Βρετανία ότι εάν αναπτυχθούν οι δυνάμεις στον Ντομπάς θα πραγματοποιήσει παρέμβαση.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

Αυτές τις κρίσιμες ώρες επέλεξε η κυβέρνηση να παίζει με το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Το νομικό καθεστώς των Ιμίων - Ο επίσημος χάρτης της Τουρκίας

Οι δύο θεωρίες για την προφητεία για τη διπλή Πασχαλιά. Θα είναι το 2017 ή το 2018;;;

Σοκ στο οικονομικό επιτελείο: Οι Έλληνες όχι απλά δεν πληρώνουν, αλλά συνεχώς δημιουργούν νέα χρέη αδιαφορώντας για κατασχέσεις και ποινές