Ποσοτικοποιείται η παραλαβομάρα;



Πάμε να δούμε μια πολύ βασική παράμετρο που φαίνεται να την ξεχνούν πολλοί. 

Oι Έλληνες και κυρίως οι Έλληνες στρατιωτικοί, όλων των όπλων, έχουν ένα σοβαρό θέμα. Έχουν ανεχτεί προδοτικές κυβερνήσεις, τουρκική προκλητικότητα, οικονομικό πόλεμο, σπάσιμο νεύρων και τόση πολύ οσφυοκαμψία από τους ανώτατους στρατιωτικούς που δεν αντέχουν άλλο. 

Τρανή απόδειξη όσα έγιναν με τον "επακουμβητή" Ιωάννη τον Αύγουστο του 2020 και όσα άλλα έχουν γίνει (αν θυμάστε καλά το σκορ είχε σταματήσει στο 12-1) που δυστυχώς δεν μπορούν να γραφτούν και ας έχουν περάσει 2 χρόνια. 

Το πρόβλημα σε όλα τα σενάρια και ο μοναδικός λόγος που δεν  έχουν βάλει σε εφαρμογή τα σχέδια τους είναι ο Έλληνας. 

Αυτός ο τρελός που ξεκίνησε 900 χιλιόμετρα και άλλα 160 μίλια με καράβι και πλήρωσε από την τσέπη του όλα τα έξοδα ώστε στις 1/3/2020 να βρίσκεται στον Έβρο εθελοντής, χωρίς να του το ζητήσει κανείς. 

Είναι ο ίδιος θεόμουρλος που μπήκε μπροστά με πλοίο σαπάκι από στόλο 6 υπερσύγχρονων πλοίων του τουρκικού ναυτικού, γνωρίζοντας ότι δεν θα προλάβαινε όχι να ρίξει αλλά ούτε να ανοίξει τα συστήματα στόχευσης. 

Είναι ο ίδιος που κάθε μέρα κάνει 30 και 40 αναχαιτίσεις στα μούλικα της Τουρκίας που νομίζουν ότι εκπαιδεύονται σε "πραγματικές συνθήκες", ενώ αγνοούν ότι δεν θα προλάβουν ΚΑΝ να σηκωθούν από τα αεροδρόμια τους. 

Είναι ο βοσκός που την περίοδο της μεγάλης κρίσης που και οι τρεις κυβερνήσεις είχαν αφήσει τις ένοπλες δυνάμεις στο έλεος της Τουρκίας, πουλούσε το γάλα για να αγοράζει το ειδικό λάδι για να γυρίζει το ραντάρ κάπου στο Αιγαίο... 

Αυτούς και άλλους εκατομμύρια ίδιους παράγοντες δεν μπορεί να βάλει σε μαθηματικό τύπο κανένας αμερικανικός και κανένας γεωπολιτικός αναλυτής. Γιατί πως μπορείς να βάλει σε ένα τύπο την τρέλα; 

Ποσοτικοποιείται η παραλαβομάρα; 

Ο "ανθρώπινος παράγοντας" θα πουν οι ειδικοί. Αλλά πιστέψτε με όσα βιβλία και να διαβάσουν και άλλα τόσα να γράψουν τον "ανθρώπινο παράγοντα" που λέγεται "Ελληνική ψυχή" δεν μπορούν καν να τον πλησιάζουν πόσο μάλλον να τον ψυχολογήσουν. 

Δεν ξέρω εάν είναι το dna ή ο καταπληκτικός μας ήλιος. Όμως ότι και αν είναι αυτό μπαίνει σε εφαρμογή όταν όλα γίνονται κόκκινα στο θάλαμο επιχειρήσεων και τότε είναι που σαν λαός γράφουμε ΙΣΤΟΡΙΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…»

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf

24ώρο γεωμαγνητικών καταιγίδων. Υπομονή σε λίγο θα περάσει