Το πρώτο καράβι με σιτηρά της λεγόμενης ανθρωπιστικής βοήθειας έφτασε νωρίτερα στο Τσιμπουτί... Αναζητούνται τα υπόλοιπα 59.. .



Διαβάζω στα Ουκρανικά και Τουρκικά μέσα τους πανηγυρισμούς τους ότι επιτέλους έφτασε το πρώτο καράβι έμφορτο με σιτηρά που προορίζονται για τον Αιθιοπία προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κύμα φτώχειας και να αποτραπεί η μετανάστευση των περίπου 21 εκατομμυρίων ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε ούτε μια φέτα ψωμί. 

Μια πραγματικά σωστή κίνηση που βοηθάει και τους ανθρώπους που πεινούν αλλά και όλους εμάς αφού μειώνει τις πιθανότητες μετανάστευσης προς την Ευρώπη. 

ΌΜΩΣ... 

Αν διαβάσετε καλά μιλάμε για το πρώτο πλοίο. Από τις προηγούμενες επίτιμες ανακοινώσεις του Ουκρανικού Υπουργείου Υποδομών,  συνολικά 61 φορτηγά πλοία έχουν αναχωρήσει από την Ουκρανία από τις αρχές Αυγούστου, ενώ μόνον χθες έξι πλοία με 183.000 μετρικούς τόνους γεωργικών προϊόντων αναχώρησαν την Τρίτη. 

Ένας ακόμα πλοίο κατευθύνεται προς την Υεμένη και έφυγε μόλις την προηγούμενη Τετάρτη απο Ουκρανία. 

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται ΕΥΘΕΩΣ είναι προς το που κατευθύνθηκαν τα υπόλοιπα 59 πλοία; Γιατί για την Αφρική δεν πήγαν... 

Προφανώς πήγαν στον μεγαλύτερο πλειοδότη... 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;;

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…»

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf