Ψηφιακή Αστυνομία 2022 : Η Interpol εγκαινιάζει την Αστυνομία Metaverce

Η INTERPOL λανσάρει τον πρώτο παγκόσμιο αστυνομικό Metaverse

Ο εικονικός κόσμος επιτρέπει στην INTERPOL να προσφέρει καθηλωτικά μαθήματα κατάρτισης στις αρχές επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο

ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ, ΙΝΔΙΑ - Το Metaverse δεν έρχεται σύντομα. Είναι ήδη εδώ.

Σε μια αιφνιδιαστική σύνοδο της 90ης Γενικής Συνέλευσης της INTERPOL στο Νέο Δελχί, ο παγκόσμιος αστυνομικός οργανισμός αποκάλυψε το πρώτο Metaverse που σχεδιάστηκε ειδικά για την επιβολή του νόμου παγκοσμίως.

Πλήρως λειτουργικό, το INTERPOL Metaverse επιτρέπει στους εγγεγραμμένους χρήστες να περιηγούνται σε ένα εικονικό φαξ της έδρας της Γενικής Γραμματείας της INTERPOL στη Λυών της Γαλλίας χωρίς γεωγραφικά ή φυσικά όρια, να αλληλεπιδρούν με άλλους αξιωματικούς μέσω των avatars τους και ακόμη και να παρακολουθούν καθηλωτικά μαθήματα εκπαίδευσης στην εγκληματολογική έρευνα και άλλα ικανότητες αστυνόμευσης.

Κατά τη διάρκεια της διαδραστικής συνόδου, οι εκπρόσωποι της Γενικής Συνέλευσης στο Νέο Δελχί μπόρεσαν να εισέλθουν ψηφιακά στο κτίριο της Λυών μέσω avatars, χρησιμοποιώντας ακουστικά εικονικής πραγματικότητας.

Η ανομία στο διαδίκτυο οδήγησε στην απελευθέρωση του εικονικού χώρου στον οποίο οι αξιωματικοί μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ιατροδικαστικής έρευνας, να συνομιλήσουν με συναδέλφους της αστυνομίας και ακόμη και να κάνουν μια περιήγηση σε μια εικονική αναδημιουργία των κεντρικών γραφείων της Γενικής Γραμματείας της Ιντερπόλ.

«Δεν θεωρούνται εγκλήματα όλες οι πράξεις που ποινικοποιούνται εκτός σύνδεσης όταν διαπράττονται στον εικονικό κόσμο», προέτρεψε ο εκτελεστικός διευθυντής Madan Oberoi στην εκδήλωση στο Νέο Δελχί, προσθέτοντας ότι η νέα τεχνολογία θα επιτρέψει στην αστυνομία να εμποδίσει «μελλοντικές εγκληματικές αγορές προτού διαμορφωθούν πλήρως. "


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf

24ώρο γεωμαγνητικών καταιγίδων. Υπομονή σε λίγο θα περάσει

Αυτές τις κρίσιμες ώρες επέλεξε η κυβέρνηση να παίζει με το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων