Η Νέα Υόρκη άνοιξε καταφύγιο με σκηνές έκτακτης ανάγκης για 500 άγαμους άνδρες μετανάστες.


 Για να μετριάσει την πίεση στη Νέα Υόρκη που προκαλείται από τη ροή των μεταναστών που φτάνουν με λεωφορεία που στάλθηκαν από αξιωματούχους στο Τέξας και άλλες νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, η Νέα Υόρκη άνοιξε ένα καταφύγιο με σκηνές έκτακτης ανάγκης για 500 άγαμους άνδρες μετανάστες.

Το προσωρινό καταφύγιο του Humanitarian Emergency Response and Relief Center θα βρίσκεται στο νησί Randall, ανατολικά του Μανχάταν.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα σχετικά με την εγκατάσταση, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς είπε: "Η ιστορία αυτής της χώρας ήταν πάντα συνδεδεμένη με το να καλωσορίζει όσους τράπηκαν σε φυγή. Η πόλη της Νέας Υόρκης ήταν πάντα ένα πρότυπο για το πώς να χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά τις υποδομές μας για να αντιμετωπίσουμε μια κρίση και να διασφαλίσουμε ότι αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους ανθρώπινα, και αυτό κάναμε».

«Χρειαζόμασταν έναν διαφορετικό τύπο επέμβασης που μας έδινε τον χρόνο και τον χώρο για να καλωσορίσουμε τους ανθρώπους, να τους παρέχουμε ένα ζεστό γεύμα, ένα ντους, ένα μέρος για ύπνο και να κατανοήσουμε τις ιατρικές τους ανάγκες», δήλωσε ο Επίτροπος Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης Ζακ Ίσκολ. 

Όπως αναφέρεται από το Reuters.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf

24ώρο γεωμαγνητικών καταιγίδων. Υπομονή σε λίγο θα περάσει

Αυτές τις κρίσιμες ώρες επέλεξε η κυβέρνηση να παίζει με το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Το νομικό καθεστώς των Ιμίων - Ο επίσημος χάρτης της Τουρκίας