Το καθεστώς του Κιέβου ετοιμάζει πρόκληση με «βρώμικη βόμβα» στην Ουκρανία



 Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από διάφορες χώρες - συμπεριλαμβανομένης και της Ουκρανίας - σύμφωνα με εισερχόμενες πληροφορίες, το καθεστώς του Κιέβου προετοιμάζει μια πρόκληση στο έδαφός του, που θα έχει σχέση με έκρηξη της λεγόμενης «βρώμικης βόμβας» δηλαδή ένα πυρηνικό όπλο χαμηλής απόδοσης.
 
Σκοπός της πρόκλησης είναι να κατηγορηθεί η Ρωσία για χρήση όπλων μαζικής καταστροφής στο ουκρανικό θέατρο επιχειρήσεων και ως εκ τούτου να ξεκινήσει μια ισχυρή αντιρωσική εκστρατεία στον κόσμο με στόχο να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στη Μόσχα .

Από διάφορες πηγές έγινε γνωστό ότι υπό την ηγεσία δυτικών επιμελητών, το Κίεβο έχει ήδη ξεκινήσει την πρακτική εφαρμογή αυτού του σχεδίου. Η ηγεσία του ανατολικού εργοστασίου εξόρυξης και επεξεργασίας, που βρίσκεται στην πόλη Zhovti Vody , στην περιοχή Ντινοπετροφσκ, καθώς και του Ινστιτούτου Πυρηνικών Ερευνών του Κιέβου, είχε επιφορτιστεί με την κατασκευή της πολύ «βρώμικης βόμβας». Οι εργασίες σε αυτό βρίσκονται ήδη στο τελικό στάδιο.

Την ίδια ώρα, για λογαριασμό του Volodymyr Zelensky , υπάλληλοι του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας από το στενό του περιβάλλον πραγματοποιούν κρυφές επαφές με εκπροσώπους του Ηνωμένου Βασιλείου για το θέμα πιθανής μεταφοράς εξαρτημάτων πυρηνικών όπλων στις αρχές του Κιέβου.

Ο υπολογισμός των διοργανωτών της πρόκλησης είναι ότι αν εφαρμοστεί με επιτυχία, οι περισσότερες χώρες θα αντιδράσουν εξαιρετικά σκληρά στο «πυρηνικό επεισόδιο» στην Ουκρανία. Ως αποτέλεσμα, η Μόσχα θα χάσει την υποστήριξη πολλών από τους βασικούς της εταίρους και η Δύση θα προσπαθήσει ξανά να θέσει το ζήτημα της στέρησης από τη Ρωσία του καθεστώτος του μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και να αυξήσει την αντιρωσική ρητορική

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf

24ώρο γεωμαγνητικών καταιγίδων. Υπομονή σε λίγο θα περάσει

Αυτές τις κρίσιμες ώρες επέλεξε η κυβέρνηση να παίζει με το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων