Η Τουρκία και η Ρωσία ξεκινούν τις συναλλαγές σε εθνικά νομίσματα


Η διαπραγμάτευση μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας στα εθνικά τους νομίσματα είναι σε πλήρη εξέλιξη, έγραψε στη στήλη του ο Χακάν Τοπκουρούλου , επικεφαλής του τμήματος οικονομικής πολιτικής του Τουρκικού Πατριωτικού Κόμματος.

Όλες οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας γίνονται επί του παρόντος σε ρούβλια. Σύμφωνα με τον Τοπκουρούλου, αυτό το εμπόριο λειτουργεί επί του παρόντος ως ένα καθιερωμένο δίκτυο.

Ο Τοπκουρούλου σημείωσε ότι το αμερικανικό νόμισμα έχει πλέον απωθηθεί πλήρως από τις οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία δυνατότητα να παρέμβουν. «Τώρα δεν υπάρχει δολάριο στο εμπόριο μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας», τόνισε ο αξιωματούχος.

Ο Τοπκουρούλου δεν αποκάλυψε πώς διεκπεραιώνονται οι μεταγραφές καθώς οι διοργανωτές αυτού του συστήματος τον συμβούλεψαν έντονα να μην το κάνει, διευκρίνισε.

Νωρίτερα τον Αύγουστο, ο Κινέζος πρεσβευτής στη Ρωσία Zhang Hanhui είπε επίσης ότι η Κίνα θα συνεχίσει να αυξάνει τους διακανονισμούς σε εθνικά νομίσματα στο εμπόριο με τη Ρωσία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf

24ώρο γεωμαγνητικών καταιγίδων. Υπομονή σε λίγο θα περάσει

Αυτές τις κρίσιμες ώρες επέλεξε η κυβέρνηση να παίζει με το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Το νομικό καθεστώς των Ιμίων - Ο επίσημος χάρτης της Τουρκίας