Η Ρωσία θα αρχίσει σύντομα να παράγει χιλιάδες UAV.


Το εργοστάσιο Obukhov ξεκίνησε τη σειριακή παραγωγή πολυλειτουργικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) για την αγορά.

"Τα πρώτα 400 drones θα κατασκευαστούν και θα συναρμολογηθούν τον Νοέμβριο, και η παραγωγή περίπου χιλίων drones σχεδιάζεται μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Το έργο αναπτύχθηκε ως μέρος ενός προγράμματος διαφοροποίησης της παραγωγής σε επιχειρήσεις αμυντικού-βιομηχανικού συγκροτήματος". Αυτό ανέφερε σε δήλωση Η εταιρεία, μέρος της All-Russian Defense Concern Almaz-Antey.

Η ανάπτυξη βασίζεται σε σχέδιο τετρακόπτερου. Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει σε ισχυρούς ανέμους και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Η έναρξη των πωλήσεων έχει προγραμματιστεί για το τέλος του τρέχοντος έτους. Το προκαταρκτικό κόστος του πλήρους κιτ UAV είναι σημαντικά χαμηλότερο από τα αντίστοιχα του εξωτερικού στην αγορά, πρόσθεσε η ανησυχία.

Ταυτόχρονα, έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες για τη βελτίωση των αεροσκαφών για τον εξοπλισμό τους με πρόσθετες δυνατότητες. «Το 2023 σχεδιάζεται να επεκταθεί η γκάμα και να αυξηθεί η παραγωγή UAV αυτού του τύπου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βόμβα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο: Ενσωμάτωση των εμβολίων κατά του covid19 στα παιδικά εμβόλια

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

Η Ρωσία υπόσχεται σιτηρά στα φτωχότερα έθνη Η Μόσχα θα προμηθεύσει επίσης δωρεάν λιπάσματα σε τέτοιες χώρες, είπε ο Ρώσος πρόεδρος

ΕΚΤΑΚΤΟ : Σε 12 περιοχές της Ουκρανίας ηχούν αυτή τη στιγμή (15.45) οι σειρήνες

Αυτές τις κρίσιμες ώρες επέλεξε η κυβέρνηση να παίζει με το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων