Άποψη: Κοίτα να δεις που στο τέλος θα θέλουν Τραμπ για Πρόεδρο στην Ε.Ε.


Του Αντώνη  (Παπατσέκα) Γαύρου

Κοινό μέτωπο σηκώνουν λένε από την Μάλτα οι πρωθυπουργοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια Ευρώπη που διαλύεται κάθε λεπτό που περνάει. Δεν ξέρω αν το μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας ενάντια στον Τραμπ έδωσαν την εξουσιοδότησε στην Τερέζα Μέι να το μεταφέρει.

Αυτό που ξέρω είναι ότι από τους 28 που συμμετείχαν στη σύνοδο Κορυφής της Μάλτας, οι 4-5 σε μερικούς μήνες θα είναι παρελθόν για την Ευρώπη. Ολλανδός, Γερμανίδα, Γάλλος και Ιταλός έχουν δεν έχουν μισό χρόνο πολιτικής ζωής και λίγο πριν τον θάνατο τους έρχονται να τα στυλώσουν σε αυτόν που κάνει τα αυτονόητα!




Μιλάω για τον Τραμπ, που προστατεύει το λαό του από τα αρπακτικά, δημιουργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας για τους πολίτες του, αυξάνει την εσωτερική παραγωγή μειώνοντας παράλληλα τις εισαγωγές και κυρίως ΑΥΞΑΝΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ και ΜΕΙΩΝΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ τα εγχώρια προιόντα, σε ποσοστό ακόμα και 70%.!

Και πείτε μου εσείς σας παρακαλώ που βρίσκεται λάθος αυτήν την πολιτική!

Όπως πάνε οι ευρωπαίοι κυβερνήτες σε λίγους μήνες η Ευρώπη θα παρακαλάει γονατιστή τον Τραμπ να έρθει να κυβερνήσει για μερικούς μήνες, γιατί στο μεσοδιάστημα Ευρώπη όπως την ξέρουμε, απλά ξεχάστε την!

Οι Αμερικανοί που μάθαμε να τους στολίζουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, έκαναν το καθήκον τους και μας έβαλαν και τα γυαλιά. Το θέμα είναι το αντιλαμβανόμαστε ή θα συνεχίσουμε στο βούρκο που μας έχουν βάλει μειώνοντας καθημερινά το ποσοστά επιβίωσης μας;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια ιστορία 231 χρόνων που δεν την γράφουν τα βιβλία

Χαμός με την Νέα Φιλική Εταιρεία και την Πανελλαδική Διαμαρτυρία

Να δεις τι σου΄χω για μετά...

Σταυρόλεξο για λίγους : LNG - ΡΩΣΙΑ - ΚΙΝΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΥΡΩΠΗ και το μεγάλο φαγοπότι

Foreign Policy: Το ΝΑΤΟ ανησυχεί για περαιτέρω παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία.