Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!



Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Λοιπόν θα την τραβήξω τη βαλίτσα γιατί πήρα συγκεκριμένες πληροφορίες.


Η πίεση που ασκείται στο Κατάρ, με την μεγαλύτερη Αμερικανική Βάση στη Μέση Ανατολή, προφανώς έχει σκοπό στην εξασφάλιση της ενεργής συμμετοχής του (όχι απλά με χρηματοδότηση και παροχή διευκολύνσεων) σε πολεμικές επιχειρήσεις σε βάρος του Ιράν (κάποιο πουλάκι μίλησε και για την Τουρκία, αλλά προς το παρόν δεν το ακούω γιατί ξέρω ότι πρώτα πρέπει να προηγηθεί κάτι άλλο...)!

Είναι το σχέδιο "συνετισμού" και "καθοδήγησης - χειραγώγησης" της Μέσης Ανατολής, που έχει βάλει μπρος ο Τρομπέτας.

Δυστυχώς λαμβάνω πληροφορίες ότι έστω και με έμμεσο τρόπο [μέσω εταιρείας παραγωγής παραγώγων πετρελαίου (λιπαντικών μέσων κινητήρων) η οποία τις επόμενες μέρες εκτάκτως θα παράξει και θα μεταφέρει μεγάλες ποσότητες υλικών από μεγάλο λιμάνι της χώρας (όχι τον Πειραιά) προς το Κατάρ] η χώρα μας θα συμμετάσχει έστω και στις προκαταρκτικές ενέργειες που γίνονται αυτή τη στιγμή.

Φυσικά αν το έμαθα εγώ φαντάζομαι ότι και στη Διεύθυνση Αραβικών Υποθέσεων κάτι θα έχουν πάρει χαμπάρι, ενώ είμαι στανταράκι ότι το ξέρουν οι Ρώσοι...

Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε σε ένα κάδρο με άγνωστες εξελίξεις, πορεία και τελικό προορισμό...

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί των 567 δις που είναι εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό και έχουν τρελαθεί οι οπαδοί του Σώρρα (παράκληση να ανοίξουν τα μάτια τους)

Η σφαγή των αμνών... Μερος τρίτο από το παζλ

Πέντε ερωτήματα για την εκτόξευση πυραύλων της Βόρειας Κορέας

Το νομικό καθεστώς των Ιμίων - Ο επίσημος χάρτης της Τουρκίας

Σημασία ελάχιστη έχει τι πραγματικά γίνεται. Σημασία έχει τι γράφεται στη συνείδηση των πολλών