Υπερκέρδη πέραν κάθε λογικής προβλέπουν οι Επενδυτικοί Οίκοι.



Σύμφωνα με ανάλυση της BMO Capital Markets, η οποία έλαβε δεδομένα από 120 εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου παγκοσμίως τα υπερκέρδη (ταμειακές ροές όπως αποκαλούνται) των εταιρειών αυτών θα εκτοξευτούν το 2022.

Η BMO για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μέλος του οίκου BMO Financial Group και βραβεύεται για 11 συνεχή χρόνια ως η καλύτερη επενδυτική τράπεζα σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Συνεπώς οι αναλύσεις της μετράνε ιδιαίτερα. 

Σύμφωνα με έκθεση της οι εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου αναμένεται να δημιουργούν νέο  ρεκόρ που  ξεπεράσει κατά πολύ τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια του 2021 και σαφέστερα πολύ περισσότερα από τα   17 δισεκατομμύρια δολάρια του 2020.

 Σε άλλη έκθεση, ο Βρετανικός Συμβουλευτικός και Επενδυτικός Οίκος Deloitte ανέφερε ότι οι εταιρείες έρευνας και παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου μπορεί να δημιουργήσουν συνδυασμένες ταμειακές ροές ύψους 1,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για το 2022 χάρη στις υψηλές τιμές των καυσίμων και της ενέργειας. 

Υ.Γ. (σ.σ.) όταν ακούτε ταμειακές ροές από τη στιγμή που το κόστος εξορύξεων ελάχιστα έχει μεταβληθεί, τότε μιλάμε για ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ των εταιρειών, που φυσικά τα πληρώνουμε όλοι ΕΜΕΙΣ. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;;

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…»

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf