Σιτηρά: Στην αναμπουμπούλα ο Λύκος (Τουρκία) χαίρεται...



Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου η Τουρκία ετοιμάζεται να επιβάλει νέο χαράτσι αυξημένο κατά 500% σε σχέση με την μέχρι σήμερα χρέωση. 

Η Τουρκία λοιπόν θα αυξήσει το τέλος διέλευσης από τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων κατά 5 φορές, όπως τουλάχιστον γράφει η φιλοκυβενρητική Sabah, με αποτέλεσμα να αυξήσει τα ετήσια έσοδά της από 40 εκατομμύρια δολάρια σε 200 εκατομμύρια δολάρια, ξεκινώντας από αυτό το φθινόπωρο.

Εντελώς "τυχαία" βέβαια το προηγούμενο διάστημα η Τουρκία συμμετείχε ενεργά στην "χρυσή συμφωνία για τα σιτηρά της Ουκρανίας" όπου βασικός όρο της συμφωνίας ήταν τα πλοία με «ανθρωπιστικά» ουκρανικά σιτηρά  να διασχίζουν τον Βόσπορο, αντί για παράδειγμα να μεταφέρονται με τρένα ή με πλοία από τις βόρειες θάλασσες. 

Είναι το γνωστό πρόβλημα με τις χώρες που βρίσκονται στην "λάθος πλευρά της ιστορίας...". Τελικά καταφέρνουν να ασκούν πολιτική που τους αποφέρει ζεστό χρήμα. Ενώ αντίθετα οι υπόλοιποι ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ τους πολίτες τους. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…»

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf

24ώρο γεωμαγνητικών καταιγίδων. Υπομονή σε λίγο θα περάσει