Η Ρωσία λέει ότι συνέτριψε Ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή του Νικολάεφ.



Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας εξέδωσε δήλωση σχετικά με την αποτυχημένη προσπάθεια της Ουκρανίας να πραγματοποιήσει επιθετική επιχείρηση στο Nikolaev-Krivoy Rog και σε άλλες περιοχές:

  ▪️Κατά τη διάρκεια των ανεπιτυχών επιθέσεων στους οικισμούς Αρχάγγελσκ, Όλγκινο και Τέρνοβιε Πόντι, ο εχθρός υπέστη σημαντικές απώλειες και απωθήθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα.

  ▪️Ένα τάγμα της Ουκρανικής 57ης ταξιαρχίας ηττήθηκε και ό,τι απομένει από αυτό καταστρέφεται.

  ▪️Δεκάδες ουκρανικά τανκς που ήρθαν από την Πολωνία διέσχισαν τον ποταμό Ingulets.  Μερικά από τα τανκς καταστράφηκαν από τα ρωσικά στρατεύματα, αρκετά ανατινάχτηκαν από τις δικές τους νάρκες κατά τη διάρκεια μιας υποχώρησης και μόνο πέντε κατάφεραν να διαφύγουν

  ▪️Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών των ανεπιτυχών επιθέσεων, τα ουκρανικά στρατεύματα έχασαν τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη (δύο Su-25, ένα Su-24 και ένα MiG-29) και τρία ελικόπτερα Mi-8, 63 άρματα μάχης, 59 οχήματα μάχης πεζικού, 48 άλλα θωρακισμένα  οχήματα, 14 φορτηγά με βαριά πολυβόλα και περισσότερους από 1.700 Ουκρανούς στρατιώτες.


Μετάδοση πληροφοριών από Ρωσία (πηγή R/T) 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;;

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…»

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf