Μεγάλη η απαισιοδοξία των εμπόρων της Μ. Βρετανίας σχετικά με το άμεσο μέλλον και την προοπτική τους να κλείσουν τα καταστήματα τους.



Μεγάλη η απαισιοδοξία των εμπόρων της Μ. Βρετανίας σχετικά με το άμεσο μέλλον και την προοπτική τους να κλείσουν τα καταστήματα τους.  

Σε διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποίησε ιστοσελίδα στη Μ. Βρετανία  οι ιδιοκτήτες από επιχειρήσεις όπως Εστιατόρια, παμπ, κρεοπωλεία, καφετέριες και καταστήματα λιανικού εμπορίου φαίνεται ότι  είναι μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων που θα αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο στο άμεσο μέλλον, διότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργήσει οι συνεχώς αυξανόμενοι λογαριασμοί ενέργειας. 

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε τα αποτελέσματα μια αντίστοιχης έρευνας και στη χώρα μας.

Την κατάσταση που αναμένεται να επικρατήσει το προσεχές διάστημα έκανε πρωτοσέλιδο της η Βρετανική TELEGRAPH στην ηλεκτρονική της έκδοση. Στον πηχυαίο τίτλο αναφέρει  ότι «Η ενεργειακή κρίση είναι χειρότερη από την πανδημία – πρέπει να κλείσω την επιχείρησή μου», ενώ στο ρεπορτάζ εξηγεί ότι οι μικρές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν την καταστροφή λόγω του υψηλού κόστους ενέργειας και των λιγότερων χρημάτων στις τσέπες των καταναλωτών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;;

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…»

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf