Περί ενεργοποίησης των S-300 : Υπάρχει κάποιο τέρμα στον κυβερνητικό παραλογισμό;



Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και αναρτήσαμε και εμείς από την πρώτη στιγμή, σήμερα (28/8) το πρωί, η χώρα μας προέβη στην ενεργοποίηση του αντιαεροπορικό αντιβαλλιστικού συστήματος S300 και εγκλώβισε για αρκετά λεπτά δύο μαχητικά F16 της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, τα οποία πετούσαν σε ύψους 10.000 ποδών δυτικά της Ρόδου. 

Τι έγινε όμως στη συνέχεια; 

Όπως ήταν λογικό έσπασαν τα τηλέφωνα στο Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ για να μάθουν οι συντάκτες του ειδικού τύπου τι πραγματικά έχει γίνει. 

Αρχικά η απάντηση που ελήφθη ήταν ότι η Ελλάδα δεν σχολιάζει την είδηση (ουσιαστικά δλδ παραδεχόταν ότι όντως έγινε αλλά δεν το σχολιάζουμε). Μετά  προς το μεσημέρι το αφήγημα που κυκλοφόρησε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους από τις «πηγές» ήταν ότι το περιστατικό ουδέποτε έλαβε χώρα. 

Τι να πρωτοσχολιάσει κάποιος λογικός άνθρωπος; Ότι 12 ώρες από το πρώτο τουρκικό δημοσίευμα (το οποίο μάλιστα μιλούσε για εκτόξευση πυραύλου) δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για κάτι τόσο σοβαρό; 

Ότι εάν όντως πετούσε ζεύγος μαχητικών ΔΥΤΙΚΑ της Ρόδου (δλδ προς την ηπειρωτική Ελλάδα) ΔΕΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΗΚΑΝ; 

Ότι ουσιαστικά η Ελλάδα αποδέχεται την αποστρατικοποίηση ανατολικά του 250ου μεσημβρινού, αφού εν τέλει παραδέχεται ότι ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ενώ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ σε απόσταση μικρότερη του ενός λεπτού από αυτήν; 

Ότι προσπαθούμε να μην στεναχωρήσουμε την Τουρκία μη τυχόν και μας κάνει ντα; 

Ότι έχουμε κατεβάσει τα παντελόνια και μας κάνουν τουρκικές φυλλάδες ότι θέλουν, πουλάνε όποιο αφήγημα θέλουν και στο τέλος εμείς τα αρνούμαστε όλα γιατί κάθε απάντηση είναι εν τέλει εναντίων μας ;


Η Τουρκία δημιούργησε τέλειες συνθήκες παγίδας. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Εξού και η εκκωφαντική σιωπή. 

Κύριοι τα έχετε κάνει θάλασσα εκεί στα υπουργεία και στα επιτελεία. Ο Εθνικός Εναέριος Χώρος καθώς και τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΥΓΑ. Όπως ακριβώς κάνετε με τις παρακολουθήσεις που πλέον παρακολουθείτε μέχρι και τι αέρια βγάζει ο πισινός μας έτσι πρέπει να κάνετε και με τα σύνορα και όχι να πετούν ανενόχλητα μαχητικά ούτε να φτάνουν ανενόχλητοι παράνομοι μετανάστες μέχρι τη Ζάκυνθο και να τους παίρνουμε χαμπάρι μόνον όταν χαλάνε τα σαπάκια στα οποία επιβαίνουν. 

 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;;

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…»

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf