Αφού έφθασαν στο σημείο να μας κάνουν μήνυση τότε... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστηρια

Γράφει ο Αντώνης Γαύρος Παπατσέκας

Αυτό το μπλοκ φτιάχτηκε ώστε που και που (όπως ξέρετε) να ανεβάζουμε εν είδη αποδείξεων κάποια πράγματα που ανεβαίνουν στο social media αλλά ποτέ δεν βλέπουν το φως τη δημοσιότητας και κυρίως δεν μπορεί κανείς να τα αναζητήσει στον κυκεώνα των ΜΜΚΔ και κυρίως του facebook. 

Έχω επιλέξει 5-6 ανθρώπους που ποστάρω τις δημοσιεύσεις τους και μεταξύ λοιπόν αυτών είδα το πρωί την ανάρτηση για τη Νέα Φιλική Εταιρεία και την πανελλαδική δράση που έκαναν τα φερόμενα μέλη της χθες το βράδυ (ή σήμερα τα ξημερώματα). 

Πριν από λίγα λεπτά έμαθα ότι κάποιος/α έκανε μήνυση στο μπλογκ μου και εμένα γιατί λένε (αν μου το μετέφεραν σωστά) πως ουδέποτε έγινε τέτοια πράξη, ότι από τη ΝΔ την αρνούνται (παρότι ήδη υποψήφια βουλευτής έχει κάνει δημόσιο ποστ που έχει ανεβεί σε δεκάδες σελίδες και έχει ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες στο προφίλ της). Επίσης λένε ότι γίνεται κατάχρηση του ονόματος νομίμου σωματείου ή συλλόγου ή κάτι τέτοιο (εμείς σαν μπλογκ δεν χρησιμοποιούμε κανένα όνομα και σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα εκατομμύρια κατοχυρωμένα ονόματα που είναι κάπου καταχωνιασμένο σε κάποιο από τα πρωτοδικεία της χώρας). 

Έκανε λοιπόν κάποιος μήνυση γιατι λέει οφείλομε σαν "δημοσιογράφοι" (από πότε ο μπλόγκερ έγινε δημοσιογράφος δεν ξέρω)  να ελέγξουμε  την βασιμότητα της είδησης, μιας είδησης που είχε ΑΝΕΒΕΙ αντίστοιχο ποστ ήδη 2 ώρες πριν εμείς τη δημοσιεύσουμε στο Ντοκουμέντο του Βαξεβάνη... αλλά μήνυση δεν έκαναν στο Βαξεβάνη οι πατριώτες, αλλά σε εμάς... 

Μάλλον η μηχανή αναζήτησης τους έχει κάποιο πρόβλημα αλλιώς θα ήξεραν ότι  πολλές σελίδες επαρχιακών πόλεων της Ελλάδας είχαν ήδη  βγάλει δικές τους φωτογραφίες, πέραν δηλαδή αυτών που μας ήρθε σε πολλές σελίδες με email μαζί  με το δελτίο τύπου από την  Ομάδα  Η ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – 1818…2018…(την ονομάζω αυθαίρετα ομάδα γιατι δεν γνωρίζω τη νομικής της μορφή, άλλωστε στο διαδίκτυο δεν είναι υποχρεωτική η νομική μορφή και ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορισθεί όπως θέλει, στη χώρα μας τουλάχιστον δεν υπάρχει υποχρέωση μια ομάδα ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης να έχει υποχρεωτικά αφμ και έδρα).

Η συνέχεια λοιπόν στα δικαστήρια...  Μέχρι τώρα μας κυνηγούσαν οι συριζαίοι... τώρα μας κυνηγάνε και οι πατριώτες. Ωραίο ακούγεται... 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει μεγάλες απώλειες λόγω διακοπής λειτουργίας του Starlink

Απ΄ότι πήρε το αυτί μου, πολύ σύντομα θα τεθεί το θέμα της μαντήλας στην Ελλάδα!

Οι 8 Τούρκοι που ζητά ο Ερντογάν και τα δύο μέτρα και σταθμά της Τουρκίας!

Διανομή φυλλαδίων στα Ελληνικά για την "αγάπη" μεταξύ αλλόθρησκων και μουσουλμάνων στην Αττική