Αντιπολιτευόμενος; Προδότης; Χρήσιμος ηλίθιος;

 Αντιπολιτευόμενος;

Προδότης; 

Χρήσιμος ηλίθιος;

Τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα είναι γνωστό ότι έχουν πάρει την απόλυτη κατρακύλα, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για ακριβώς αυτόν τον λόγο σήμερα έχουν χάσει και το τελευταίο ψυγμα εμπιστοσύνης στον κάθε σκεπτόμενο πολίτη. 

Και αυτό όταν αφορά τα θέματα της καθημερινότητας πλέον είναι αδιάφορο. Τι γίνεται όμως όταν οι γνωστοί και λιγότερο γνωστοί μιντιαρχες βάζουν το λερωμένο χέρι από τον πακτωλό του δημοσίου χρήματος στα  εθνικά ζητήμα; 

Παρακολουθώ δύο σελίδες (ειδικού τύπου με θέματα εθνικής άμυνας)  που η μία επειδή έφαγε με την προηγούμενη κυβέρνηση με τα δύο τα χέρια και η άλλη φερέφωνο στο παρελθόν της ακροδεξιάς, που τώρα τέθηκε εκτός κρατικού μποναμα, διατηρούν έναν ακραίο αντιπολιτευτικό λόγο, με αποτέλεσμα να υποπίπτουν συνεχώς σε ανακρίβειες, ψευδή και ακόμα χειρότερα έχουν μετατραπεί σε φερέφωνα της τουρκικής προπαγάνδας. 

Θεωρώ αδιανόητο να μιλάει κάποιος για τις θέσεις του στρατού μας και να ασκεί κριτική στην στρατηγική της ανάπτυξης των ενόπλων δυνάμεων και ιδιαίτερα του πολεμικού ναυτικού, χωρίς να έχει ίχνος γνώσεων πέραν της ανωτάτης πεζοδρομιακης και του αντιγραφέα άρθρων. 

Πάρτε το χαμπάρι κύριοι. Το που θα βρίσκονται ή δεν θα βρίσκονται τα πλοία μας και τη διάταξη θα έχουν δεν είναι για τις βρωμοσελιδες σας. Το πόσα πλοία ειχαμε, έχουμε ή δεν έχουμε κοντά στο Oruc Reis δεν είναι ένα απλό ζήτημα. Η Ελλάδα δεν έχει να υπερασπιστεί τα 90 μίλια που σουλατσαρει ο Τούρκος αλλά μια τεράστια ακτογραμμή και εκατοντάδες μικρά και μεγάλα νησιά και οι ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να λειτουργούν όχι με τοπικά σχέδια αλλά με σχεδιο μαζικής αντιδράσης σε όλα τα μέτωπα. 

Φυσικά αυτό το γνωρίζατε πολύ καλά όταν γράψατε τις ηλιθιότητες σας. Αλλά προτιμησατε για άλλη μια φορά τα κλικ. 

Πρέπει καποτε ΟΛΟΙ όσοι έχουν δημόσιο λόγο και ιδίως οι ιδιοκτήτες των αντιπολιτευόμενων σελίδων να καταλάβουν το όριο από το οποίο η αντιπολίτευση μπορεί να μετατραπεί σε προδοσία.

Πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να αναπαράγουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ φίλτρο σε ελάχιστο χρόνο δημοσιεύματα των μέσων μαζικής προπαγάνδας της Τουρκίας όπως η Γενι Σαφάκ και το Αναντολου, μόνο και μόνο για να κάνουν μια στείρα αντιπολίτευση. 

Κύριοι η χώρα βρίσκεται στο πιο δύσκολο σταυροδρόμι των τελευταίων δεκαετιών και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται κάτω από το τραπέζι ΑΛΛΆ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ καταλάβετε το, ακόμα και στην περίπτωση της Εθνικής προδοσία (που απευχομαι) ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΡΏΜΙΚΟ ΡΟΛΟ κυρίως γιατί με τα άθλια δημοσιεύματα σας μειώνεται την εθνική ανάταση που προκάλεσε ο Πανάξιος Κυβερνήτης της Φρεγάτας Λήμνος και που από μόνη της σαν πράξη βάζει το απόλυτο φρένο στα τυχόν σχέδια υποχωρήσεων στα εθνικά ζητήματα. 

Απ' άκρη σε άκρη του Αιγαίου (από το θρακικό μέχρι τα σύνορα μας με την Κύπρο) στο ΠΝ και στην ΠΑ από τις 21/7 που άρχισε την κλιμάκωση η Τουρκία έχουν συμβεί πολλά περιστατικά σαν αυτό όλοι πλέον ξέρουμε. Και σε σχεδον όλα βγήκαμε νικητές και αν χάσαμε ένα είναι καθαρά γιατί έτυχε στην εμπλοκή το δικό μας να πάθει βλάβη αλλιώς και εκεί κερδισμένοι θα ήμασταν.

Αυτή τη στιγμή η χώρα έχει την τύχη στις ένοπλες δυνάμεις τις χώρας να ηγούνται Άξιοι Αξιωματικοί και το στράτευμα μας βρίσκεται στην καλύτερη ηθική κατάσταση

 Και όλο αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο κατώτερος έχει ηθικό όταν ξέρει ότι μπορεί να εμπιστευτεί τον ανώτερο του. Η σχέση αυτή αποτελεί την Πεμπτουσία της ιεραρχικής δομής όλων των Ενόπλων δυνάμεων. Και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρονια η σχέση αυτή λειτουργεί πάρα τις παραφωνίες μερικών...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η μάχη με τους "συνωμοσιολόγους"...

Βόμβα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο: Ενσωμάτωση των εμβολίων κατά του covid19 στα παιδικά εμβόλια

Η Ρωσία υπόσχεται σιτηρά στα φτωχότερα έθνη Η Μόσχα θα προμηθεύσει επίσης δωρεάν λιπάσματα σε τέτοιες χώρες, είπε ο Ρώσος πρόεδρος

UAV και DRONE το παρόν και το άμεσα μέλλον στις συρράξεις Τουρκίας - Ελλάδας

ΕΚΤΑΚΤΟ : Σε 12 περιοχές της Ουκρανίας ηχούν αυτή τη στιγμή (15.45) οι σειρήνες