Ιστορίες Covid19 - Το τραγικό λάθος του πολιτικού και δικονομικού συστήματος

Ιστορίες Covid19 - Το τραγικό λάθος του πολιτικού και δικονομικού συστήματος

Η διάταξη του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Πλιώτα, σήμερα ήταν το πιο τραγικό λάθος στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης που θα μπορούσε να κάνει το πολιτικό και δικονομικό σύστημα στη χώρα μας. 

Κύριοι της κυβέρνησης.
Κύριοι της δικαιοσύνης.

Στα έδρανα του Πανεπιστημίου που εγώ έκατσα έμαθα ότι τους πάσης φύσεως αρνητές τους πολεμάς με επιστημονικές αποδείξεις, με τεκμηριωμένες απόψεις και με αδιάσειστα στοιχεία και  ΠΟΤΕ σε δικαστικές αίθουσες. 

ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΕΧΑΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. 

Από τη στιγμή που εμπλεξατε την δικαιοσύνη στην υγειονομική κρίση πράξατε το μεγαλύτερο λάθος, πολύ χειρότερο από την πολιτική σας ανικανότητα να προετοιμάσετε το σύστημα υγείας. 

Βλέπετε κύριοι το ότι αυξήσατε τις ΜΕΘ κατά 300 ή 400 θέσεις, ενώ θα έπρεπε να είμαστε στις 2000 (ούτε καν 1200 μέχρι τέλος του έτους) δεν λέει απολύτως τίποτα. 2000 είναι ο ενδεδειγμένος αριθμός για τους 11.000.000 κατοίκους αυτής της ερμης χώρας και όμως εννέα μήνες μετά δεν έχετε φθάσει ούτε στα μισά...

Αν θέλετε να μιλήσουμε με όρους δικαιοσύνης... αλήθεια που ήταν αυτή στις 24 Φεβρουαρίου όταν οι ίδιοι που σήμερα κομπαζουν για τα αυστηρά μέτρα έδιναν αυτή την τραγελαφική συνέντευξη τύπου σύμφωνα με την οποία δεν χρειαζόταν να ληφθεί κανένα μέτρο και μόλις λίγες ημέρες μετά θρηνούσαμε τον πρώτο νεκρό... Δεν θα συνεχίσω τα παραδείγματα από λάθος αποφάσεις αυτούς τους εννέα μήνες κρίσης γιατι είναι πλέον σχεδόν άπειρα...

Κύριοι της κυβέρνησης σταματήστε αυτή τη παρωδία και βγείτε να αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο τους αρνητές με ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ. 

Γιατί διώξεις έκαναν και στη χούντα για τα αντίθετα φρονήματα...

Και προσέξτε αυτά δεν σας τα γράφει ένας αρνητής, αλλά αντίθετα αυτός που ΠΡΏΤΟΣ μίλησε σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ για την ύπαρξη του ιού, από 5 Ιανουαρίου μάλιστα, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ οι λαλιστατοι λοιμοξιολογοι, ο πρώτος που ζήτησε τη λήψη μέτρων και την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΆΣΚΑΣ και μάλιστα ο πρώτος που 7 μήνες πριν επισήμανε τα προβλήματα από την  ποινικοποίηση των υγειονομικών μέτρων. 

Σταματήστε να πετάτε τα εκατομμύρια από εδώ και εκεί και δείξτε ότι ενδιαφέρεστε για αυτόν τον άμοιρο λαό. Και το ενδιαφέρον σημαίνει εκπαίδευση, πρόνοια και όχι άθλιες απειλές και εξοντωτικές ποινές. 

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, η ποινικοποίηση θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση, μόνο που τώρα αυτό που γινόταν στο φως θα γίνεται στο σκοτάδι εκεί που το παιχνίδι το ανίκανο κράτος σας το έχει χαμένο από τα αποδυτήρια. 

Και τότε να δείτε τι έχει να γίνει στα νοσοκομεία...

Και σε αυτό θα φταίτε ΟΛΟΙ, πολιτικοί και νομικοί. 

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός, ο άνθρωπος που φοράει τη μάσκα του  από 26/2 ΑΣΤΑΜΆΤΗΤΑ και ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ γιατί σέβεται τη ζωή του διπλανού του και όχι γιατί το γράφει ένα κομμάτι χαρτί που μετά από λίγο θα χρησιμοποιηθεί για κωλοχαρτο. 

Καληνύχτα Ελλάδα, αντί για το φως σου φέρνουν το σκοτάδι...

ΥΓ Η φωτό είναι για να σας τραβήξω το ενδιαφέρον...ή μήπως μόλις σας παρέδωσα ένα δωρεάν μάθημα προώθησης;;; 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βόμβα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο: Ενσωμάτωση των εμβολίων κατά του covid19 στα παιδικά εμβόλια

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

Η Ρωσία υπόσχεται σιτηρά στα φτωχότερα έθνη Η Μόσχα θα προμηθεύσει επίσης δωρεάν λιπάσματα σε τέτοιες χώρες, είπε ο Ρώσος πρόεδρος

UAV και DRONE το παρόν και το άμεσα μέλλον στις συρράξεις Τουρκίας - Ελλάδας

ΕΚΤΑΚΤΟ : Σε 12 περιοχές της Ουκρανίας ηχούν αυτή τη στιγμή (15.45) οι σειρήνες