Το Ιράν και η Τουρκία είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για εξαγωγές φυσικού αερίου

 
Το Ιράν και η Τουρκία έχουν καταλήξει σε μια σειρά από νέες συμφωνίες στον τομέα των εξαγωγών φυσικού αερίου. Αυτό ανακοίνωσε την Κυριακή ο εκπρόσωπος της Εθνικής Εταιρείας Φυσικού Αερίου του Ιράν Mohammad Reza Jolayi.

"Η Εθνική Εταιρεία Φυσικού Αερίου πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της τουρκικής εταιρείας Botas, κατά την οποία επετεύχθησαν ορισμένες συμφωνίες", ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Shana, σύμφωνα με τον ίδιο. «Σύμφωνα με αυτές τις συμφωνίες, διάφορες δραστηριότητες που σχετίζονται με την εξαγωγή ιρανικού φυσικού αερίου στην Τουρκία θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους έξι μήνες με τον συντονισμό των μερών».

Ο Jolayi τόνισε επίσης ότι κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για το τρέχον επίπεδο της ικανότητας εξαγωγής ιρανικού φυσικού αερίου και την επέκταση άλλων μορφών συνεργασίας μεταξύ των χωρών. "Η ιρανική βιομηχανία φυσικού αερίου αναπτύσσεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς.  Περαιτέρω αύξηση των ιρανικών προμηθειών φυσικού αερίου θα είναι δυνατή λόγω της ανάπτυξης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων παραγωγής", πρόσθεσε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;;

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…»

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf