Σόιγκου :Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επέβλεψε την εκπαίδευση για να πετύχει πυρηνικό χτύπημα ως απάντηση σε εχθρικό πυρηνικό χτύπημα


 Οι Στρατηγικές Δυνάμεις Αποτροπής πραγματοποίησαν εκπαιδευτική άσκηση για να πραγματοποιήσουν ένα τεράστιο πυρηνικό χτύπημα ως απάντηση σε εχθρική πυρηνική επίθεση, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.
 
Επικεφαλής των ασκήσεων ήταν ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν .

«Σύντροφε Ανώτατε Αρχιστράτηγε, σύμφωνα με το σχέδιο εκπαίδευσης για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, υπό την ηγεσία σας, διεξάγεται εκπαίδευση για τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κατά την οποία τα καθήκοντα της παράδοσης μιας μαζικής πυρηνικής επίθεσης από στρατηγικές επιθετικές δυνάμεις ως απάντηση σε εχθρικό πυρηνικό χτύπημα θα εξεταστεί», ανέφερε στον αρχηγό του κράτους, ο υπουργός Αμύνης. 

Όπως διευκρινίζεται στο Γενικό Επιτελείο, στην εκπαίδευση πήραν μέρος ένα κινητό επίγειο πυραυλικό σύστημα των στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων «Yars», ένα στρατηγικό πυραυλικό υποβρύχιο του Βόρειου Στόλου «Tula», δύο στρατηγικά πυραυλοφόρα μεγάλου βεληνεκούς Tu-95MS .

«Τα καθήκοντα που προβλέπονται κατά την εκπαίδευση των δυνάμεων στρατηγικής αποτροπής έχουν ολοκληρωθεί πλήρως, όλοι οι πύραυλοι έχουν φτάσει στους στόχους τους, επιβεβαιώνοντας τα καθορισμένα χαρακτηριστικά», ανέφερε το Κρεμλίνο

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;;

«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…»

Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη των συμπλοκών της μέσης Ανατολής! Η πίεση που ασκείται προς το Κατάρ έχει συγκεκριμένο σκοπό!

Επίθεση με τσεκούρια στο σταθμό των τρένων στο #dusseldorf

24ώρο γεωμαγνητικών καταιγίδων. Υπομονή σε λίγο θα περάσει