Πόλεμος μεταξύ των "Φιλικών" Εταιρειών.

Ζούμε ανεπανάληπτες στιγμής. Από τη στιγμή που μια Ομάδα βγήκε με την ταμπέλα Νέα Φιλική Εταιρεία 1818 - 2018 και έκανε την πρώτη της πανελλαδική δράση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεσπάσει πόλεμος, όπου μια σειρά από ομάδες, συλλόγους, σωματεία διεκδικούν την ονομασία "Νέα Φιλική Εταιρεία". 

Μια απ΄αυτές, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της αποτελεί πολιτική οργάνωση με την επωνυμία ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,  έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση την οποία παραθέτουμε αυτούσια και στην κρίση του αναγνωστικού μας κοινού:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ, ΣΤΙΣ 25.05.2012, ΩΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ 51. Η «ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ, ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΔΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Η «ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «1818-2018, Νέα Φιλική Εταιρία», ΠΟΣΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΟΣ ΑΠΕΙΛΗΝ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ, ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. Η «ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ, ΑΦΕΝΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ. Η «ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί των 567 δις που είναι εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό και έχουν τρελαθεί οι οπαδοί του Σώρρα (παράκληση να ανοίξουν τα μάτια τους)

Η σφαγή των αμνών... Μερος τρίτο από το παζλ

Το νομικό καθεστώς των Ιμίων - Ο επίσημος χάρτης της Τουρκίας

Σημασία ελάχιστη έχει τι πραγματικά γίνεται. Σημασία έχει τι γράφεται στη συνείδηση των πολλών

Βόμβα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο: Ενσωμάτωση των εμβολίων κατά του covid19 στα παιδικά εμβόλια