Επιτομή της Συνωμοσίας ή είναι κάτι άλλο;;;

 Μέσα σε ένα περιβάλλον πλήρους συνωμοσιολαγνείας το τελευταίο διάστημα, που έχει πάρει διαστάσεις τροπικού τυφώνα κατηγορίας 5, ενόψει της ορκωμοσίας του Μπάιντεν στην Αμερική, ήρθαν οι εικόνες από τους εθνοφύλακες που έχουν σωριαστεί σαν τα "παλιάλογα" όπως λένε και παλιοί, να φουντώσουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να δυναμιτίσουν τα τρομολαγνικά σενάρια. 

Γράφει ο Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Πριν σας πω τον συλλογισμό μου και τις πληροφορίες που τρεις μέρες τώρα ψάχνω, σας παραθέτω τις επίμαχες φωτογραφίες στην απίθανη περίπτωση που δεν τις έχετε δει ακόμα: 





Το μεγάλο ερώτημα της ιστορίας είναι αν αυτές οι εικόνες αποτελούν πράγματι κάποια μεγάλη συνωμοσίας ή οφείλονται κάπου αλλού. 

Μετά λοιπόν από τρεις ολόκληρες μέρες που έβαλα δικούς μου ανθρώπους να αναζητήσουν πληροφορίες από τους ίδιους τους εθνοφύλακες που αναγκάζονται σε κοιμούνται στους διαδρόμους, λες και είναι πένητες, κατέληξα σε ένα θλιβερό για την κρατική υπόσταση που λέγεται Αμερικανικό Κράτος, συμπέρασμα. 

ΟΧΙ δεν πρόκειται για καμία συνωμοσία. 

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. 

Και όμως αγαπητοί φίλοι και αγαπητοί αναγνώστες. Μιλάμε για επική πατάτα για την οποία ευθύνονται τόσο η Δήμαρχος της πόλης, οι υπηρεσίες που συμμετείχαν στο σχεδιασμό των μέτρων και το Επιτελείο (αν οχι και ο ιδιος) του Αμερικανού Προέδρου. 

Και αυτό γιατί στον αρχικό σχεδιασμό είχε προβλεφθεί η ανάπτυξη 5.000 εθνοφυλάκων και όταν τελικά αποφάσισαν να αναθεωρήσουν τον σχεδιασμό μόλις την προηγούμενη Δευτέρα, τελικά αυτός ανήλθε σε 21.000 άνδρες της εθνοφυλακής, προερχόμενους απο γειτονικές κυρίως πολιτείες. Τα σκέφθηκαν όλα... εκτός από το που θα κοιμίσουν τόσο κόσμο. 

Την ίδια ώρα οι υποστηρικτές του Μπάιντεν έχουν κατακλείσει τα ξενοδοχεία ενόψει της ορκωμοσίας, με αποτέλεσμα πέραν των 12.000 που θα φιλοξενηθούν μια κοντινή βάση την οποία γέμισαν σκηνές, δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν τίποτα άλλο για τους 9.000 που περισσεύουν... 

Φυσικά αυτό το γεγονός έχει γεμίσει με οργή του εθνοφύλακες, στους οποίους έπαιξαν το παραμύθι της εθνικής ανάγκης υπεράσπισης των κυβερνητικών κτιρίων και της 24ώρης παραμονής τους εντός τους... 

Ήτοι γελοιότητες... 

Και να ήταν μόνον ο ύπνος... Η τραγική κατάσταση συνεχίζεται και σε άλλους τομείς, όπως η καθαριότητα, το μπάνιο και η τουαλέτα, ενώ και στη σίτιση έχει στηθεί ένα πανήγυρι με σάντουιτς... 

Καμία συνωμοσία φίλοι. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές...

Αυτές τις κρίσιμες ώρες επέλεξε η κυβέρνηση να παίζει με το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Το νομικό καθεστώς των Ιμίων - Ο επίσημος χάρτης της Τουρκίας

Οι δύο θεωρίες για την προφητεία για τη διπλή Πασχαλιά. Θα είναι το 2017 ή το 2018;;;

Σοκ στο οικονομικό επιτελείο: Οι Έλληνες όχι απλά δεν πληρώνουν, αλλά συνεχώς δημιουργούν νέα χρέη αδιαφορώντας για κατασχέσεις και ποινές